postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | od 29. septembra do 5. oktobra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Sigurno ste imali i planiranih i neplaniranih troškova u prethodnom periodu. Stiglo vreme polaska u školu, pa i zimnica, a svaka žena ipak voli da priušti nešto i sebi. Evo nekih starih, ali proverenih prirodnih recepata za očuvanje lepote našeg lica. Oslonimo se na darove prirode. Nakon stresnog dana, za naše vatrene Ovnice bi bilo idealno da upotrebe voće za masku za lice i to od voća koje im se zateklo u kuhinji. Izrendajte jabuku ( ne morate celu ) dodajte nekoliko kapi limunovog soka, dodajte malo sira i po kašičicu ulja i meda. Nanesite na lice i pustite da vam odstoji 20 minuta, nakon čega ćete masku isprati mlakom vodom.

Ljubav

Sada ste rešili da polako i temeljno rešavate sve probleme. U toku nedelje ipak se nećete suzdržati,pa ćete pokazati jaku dozu nervoze i nestrpljenja. Ako pored sebe imate nekog jakog i strasnog partnera lako može doći do nepotrebnih prepirki i svađa. Partner će to doživeti kao da ste mu okrenuli leđa, pa će situacija između vas i u kući biti napeta i zategnuta. Pitate se da li ste se u prethodnom periodu možda previše zaleteli. Budite svesni da mnogo i već dugo gledate samo ono prošlo. Okrenite se ovom trenutku i rešavajte sada sve probleme na ovom polju.

Posao

Problemi na poslu će dodatno uticati na vaše loše raspoloženje i na komunikaciju. Ovnovi će u ovoj nedelji uglavnom posvetiti svoje vreme i pažnju poslu i rešavanju materijalne situacije. Stoji da se osećate iscrpljeno, ali ne možete da izađete iz trenutnog rasporeda.

Novac

Za vas se baš ne može reći da ste samostalna osoba, a pomoć koju očekujete ne stiže. Oslonite se malo na sebe i sopstvene snage i pokušajte da smireno i diplomatski rešite neke dogovore koje ste imali po pitanju novca. Prevaziđete prepreke.

Zdravlje

Po prirodi aktivni i dinamični, ali sada kao da se ne sećate kako izgleda ta vaša energija. Nalazite vremena za odmor. Iscrpljeni ste.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)