postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 27. aprila do 3. maja 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Zeleno i crveno povrće, spanać, zelje, kupus, rotkvice, cveklu treba uvesti u svakodnevnu ishranu jer sadrže gvožđe koje je, potencijalno anemičnom Ovnu, veoma potrebno.

Ljubav

Početak nedelje može biti početak neke zanosne ljubavne priče. Pojedini će se upustiti u neku ljubavnu priču koja se dešava nenadano i to na nekom kraćem putu. Ovnovi u braku mogu rizikovati tokom prva dva dana svoj bračni odnos. Na pedalj ste od toga da započnete flert. Jedna osoba koju viđate u svom okruženju vam se dopada. Oni koji su u dužoj vezi mogu planirati ozvaničenje iste ko matičara. Mnoge okolnosti vam idu na ruku i vama se čini da trebate svoj život da usmerite ka zajedništvu. Nekada vam se čini da znate da iznenadite i sami sebe. Sredina nedelje je puna obaveza i završetaka istih. Ne uzimajte za obavezu sređivanje porodične papirologije – nećete imati sreće. Sreda i četvrtak mogu da vam donesu frustracije kroz sećanja ili pak podećanja nekih ljudi na prošle dane. Dobro je što vi samo gledate napred. Vikend donosi oscilacije u sektoru ozbiljnih partnerstva. Nemojte od „muve praviti magarca“. Nepromišljene reakcije mogu biti pogubne, jer ste vi dovoljno tvrdoglavi i ne odstupate od svojih nauma. Unesite romantiku i otvorite se na pravi način. Ljutine su samo prolazna reakcija. Slobodni tokom ovih dana mogu privući nepouzdane i razmažene osobe.

Posao

Usmereni ste na sebe i na svoju stabilnost. Vladar polja posla se nalazi u polju novca i materijalnih vrednosti i tu je fokus vaše energije pregrupisavanja.Neće biti lako, posebno što imate osećaj da je potrebno da se izolujete od očiju svojih bližnjih ili čak prijatelja i na jedan miran i studiozan način napravite redosled i rapored svojih obevaza, posla, ali i mogućnosti.

Novac

U ovoj nedelji možete imati priliv novca kome se niste nadali. Moguće je da vam neko vrati dug ili da budete isplaćeni za dodatni posao. Preporuka je da povedete računa o troškovima i da pokušate da neki novac ostavite po strani.

Zdravlje

Loši planetarni aspekti utiču na zdravstvene probleme sredinom nedelje (sreda, četvrtak). Morate da uvedete nov režim ishrane i života. Probavni sistem je malo ugrožen. Povedite računa o ishrani.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)