postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 30. novembra do 6. decembra 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Pošto ćete se tokom ove nedelje više trošiti, i mentalno i fizički, bilo bi potrebno da uzimate hranu bogatu gvožđem, magnezijumom. Na žalost, skloni ste da jedete suviše masno, meso sa teškim sosovima i da se zatrpavate slatkišima. Ništa od ovoga neće pozitivno uticati na vaš holesterol i krvni pritisak.

Ljubav

Oni koji su usamljeni mogu upoznati osobu koja dolazi sa putovanja ili koja je poreklom iz drugog grada, čak inostranstva. Ukoliko ste rekreativac I volite da vežbate, čak I teretana može biti zanimljivo mesto za kontakt. No, u svakom slučaju ovo je neko ko je u potpunosti drugačiji od vas I ko vas baš iz tog razloga I privlači jer nemate neke uobičajene teme. Sa zadovoljstvom ćete se raspričati I poželeti da produbite kontakt. Moguće je da se ovo već do kraja nedelje pretvori u jednu formu neobaveznog, pomalo nedefinisanog odnosa. Šta će biti dalje, to treba tek vreme da pokaže. Ukoliko ste u dužoj vezi ili bračnoj zajednici tek sam kraj nedelje može doneti neko smirivanje tenzija koje će konstantno “ključati” između vas dvoje. Vi lično možete u nekom trenutku odlučiti da presečete sve, okrenete se I odete. To uopšte nije problem, da se razumemo, ali nemojte da posle žalite zbog svojih ishitrenih odluka. Možda bi bilo bolje da se na kratko odvojite I rashladite glavu, pa da onda sednete I popričate.

Posao

Vladar vašeg znaka, Mars koji se nalazi u polju koje reguliše poslovno partnerske odnose, tokom ove sedmice ulazi u kvadrat sa Plutonom iz polja karijere I Uranom iz polja ličnosti. Šta da vam kažem – ako u nekom trenutku pomislite da više ne možete da ponesete ni pritisak, ni šefove ni konstantne probleme na poslu iz dana u dan….budite svesni, ako dozvolite da taj pritisak nastavi da “radi” da u nekom trenutku možete povući potez koji će preseći saradnju ili okončati posao. Pokušajte da “iskulirate” malo.

Novac

Novac... kakav novac? Ako se nekim priliva nadate, slobodno možete prestati sa time. No, nadali se troškovima ili ne, evo njih nepozvanih. Na žalost, sve se ove sedmice namešta da se baš onako ljudski iznervirate. Ako je za utehu, neće ovo trajti nešto naročito dugo.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa grlom I krvni pritisak.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)