postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | od 28. jula do 3. avgusta 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nije zgoreg podsetite se koji su najslabiji delovi organizma na osnovu zvezda. Za Ovnove je to glava, mozak, oči, nos, vilica, krvotok, srce, bubrezi i polni organi. Oni nekontrolisano rasipaju energiju, skloni su upalama, infekcijama,povredama kao i akutnim bolestima.

Ljubav

Ovo nije vaš nedelja, makar je početak haotičan kada su emocije u pitanju. Previše ste napeti i istovremeno povećavate tenziju i nervozu i voljenoj osobi. Zastanite i okrenite se pravcu koji je idealan za vas dvoje a to je smirenost koja je dobar početak vaše ljubavi koju ste počeli da zaboravljate. Opustite se i i vi iz drugog dekanata ovog znaka. Uran koji se pokrenuo unazad vas ponovo vraća na neke početke koje ne želite. Dozvolite vašem partneru da dobro raspoloženje prenese na vas. Setite se da budete nežni…

Posao

Žestoko branite svoje stavove, a ta žesetina nije ni potrebna već dodatno doprinosi nerazumevanju. Ako ovako nastavite, nadređeni će se okrenuti nekom ko je manje nesiuran i nervozan. Zato obuzdajte reakcije. Ovde bitnu ulogu ne igra preterana navalentnost i otvorenost. Nekima od vas slede vesti o daljem toku posla ili makar vest o početku rada na novom radnom mestu. Tako ste željni odmora i zabave, ali posao čeka. Niste ni svesni da je ispred vas period kada ćete uživati u obavezama i napornim danima jer će rezultati biti više nego izuzetni.

Novac

Atmosfera koju ste stvorili na poslu sa svojim kolegama umnogome doprinosi dobro obavljenom poslu. Finansijama još uvek nećete biti zadovoljni ali je bitno da se i to polje pokreće.

Zdravlje

Moguća je pojava starih zdravstvenih problema. Nije preporučljivo da donosite sami odluke kada je terapija u pitanju.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)