postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 25. avgusta do 31. avgusta 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Iskoristićemo ovu nedelju za savete svakom astrološkom znaku koji ima problem sa gastritisom. Dakle, dragi Ovnovi ako imate ovakav zdravstveni problem za vas je idealno da koristite sledeće. Voda sa limunom: u čaši mlake vode dodajte nekoliko kapi limunovog soka. Limun služi da da želudac prestane da luči želudačni sok koji dovodi do bolova u stomaku. Limun je idealan za čir na želudcu.

Ljubav

Pojedini predstavnici ovog znaka su se plašili dubljem vezivanju sa partnerom. Kajete se zbog toga ali ne priznajete. Moguć susret sa starom ljubavlju. Možda i treba da ispričate naglas vaše greške, jer ih oboje imate. One iz druge dekade biće lepše nego ikada posebno što će biti zapažene od jednog markantnog muškarca u znaku Lava. Možete očekivati poziv u inostranstvo. Bio bi to lep i nezaboravan put. Na vama je da odlučite.

Posao

Optimizma ćete u ovom razdoblju imati napretak. Svi stari poslovni kontakti će takođe igrati bitnu ulogu u vašem poslovanju sada. Slaganje mozaika na poslovnom planu će vas podsticati da funkcionišite i na drugim poljima.

Novac

Oni iz druge i treće dekade će polako sređivati i svoju finansijsku situaciju. Nemojte odbijati pomoć koja vam se nudi. Preterani ponos vam nikada nije dobrog donelo.

Zdravlje

Mnogi bi mogli da povedu računa o svom zdravlju. Hronične bolesti su u ekspaniziji tokom ove nedelje.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)