postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 8. februara do 14. februara 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

To će otprilike izgledati ovako – spremićete se za posao i stati ispred ogledala da još jednom bacite pogled na sebe pre nego što izađete. I onda će vam sve biti jasno...gde nestade onaj uski stručić i one zgodne nožice? Mlad Mesec je drage moje – odlično vreme da započnete jednu finu dijetu...

Ljubav

Napravili ste jedno fino novo poznanstvo, ova osoba je odreagovala na vas i poslala vam signal – prolaz je slobodan, samo se čeka vaša inicijativa. A vi? A vi ste sad našli da se nećkate i razmišljate. Svesni ste da ovo nije za „samo onako – u prolazu“, svesni ste da ovo može biti malo ozbiljnije...a sada počinjete da se preispitujete da li ste baš spremni da se vežete? Dok se vi tako lepo budete premišljali, u međuvremenu ćete ostvariti i po koji kontakt sa strane. Pa niste vi krivi što ste neodoljivi u ovom periodu i što vas pripadnici suprotnog pola jure, jel da? U svakom slučaju, šanse za ljubav imate, a vi vidite da li ćete ih iskoristiti ili ne. Samo, nemojte da mislite da će vas neko čekati večno. Vi dragi moji u emotivnim vezama i brakovima, kroz strast i preko kreveta najbolje rešavate probleme u svojoj vezi. Doduše, sada ih i nema nešto naročito. Ali zato „krevetskih aktivnosti“ ima koliko god vam srce želi.

Posao

Prilagođavanje, prilagođavanje, prilagođavanje. Znam da vam se ni sama reč ne sviđa, a kamoli da to pokušate da uradite. Ali, ako želite dobro sebi – potrudićete se. Neko je spreman da vam izađe u susret, da vam učini uslugu, da vam pomogne – ne odbijajte zato što baš sve nije po vašim pravilima, kajaćete se kasnije. Budite pametni i malo proračunati, nemojte po običaju – glavom kroz zid. Em je bolno, em nije delotvorno. Sve funkcioniše u poslovnom segmentu bolje nego u prethodnom periodu.

Novac

Prošao vas je onaj impuls koji ste imali da bacate pare na gluposti i na nevažne sitnice. Odjednom ste se setili svih računa koji stoje neplaćeni i čekaju da obratite pažnju na njih. Pa dobro, nije kasno da se stvari srede, a i novca će biti taman koliko treba. Rešili ste da sredite sva dugovanja koja vas opterećuju.

Zdravlje

Generalno se zdravstveno stanje popravlja, imate više energije i ne reagujete na promene vazdušnog pritiska. Možda malo glavobolje ili problema sa sinusima.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)