savet za dan: 29.04.2016.

"Treba sami da biramo svoj životni put, drugi ako žele mogu da nas prate"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 25. aprila do 1. maja 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Spanać, džigerica i cvekla – ove namirnice nemojte preskakati u nedelji koja je pred vama. Manjak gvožđa može uzrokovati probleme u smislu pada imuniteta ili brzog gubljenja energije. U svakom slučaju – potrudite se da vam ishrana bude što raznovrsnija.

Ljubav

Ukoliko je bilo potresa u vašim emotivnim ili bračnim odnosima, sada ste u periodu kada bi trebalo da krenete da popravljate sve ono što ste zabrljali. Vladar vašeg znaka, Mars, vraća se unazad, i vreme je za jedno veliko čišćenje problema u odnosima. Bar bi tako trebalo da bude...jer, moguće je da ste i vi i vaše voljeno biće suviše tvrdoglavi, suviše ubeđeni da ste u pravu, pa će ti „početni koraci“ u pomirenju biti nešto teži. Na svu sreću pa je vikend odličan da se strasti smire u potpunosti i da se vas dvoje vratite jedno drugom na pravi način. Držimo vam palčeve...Ako ste sami, šta da vam kažem kada sem prošlosti ništa konkretno sada ni ne možete da pokrenete...A i oko te prošlosti ćete brljaviti, ni sami ne znajući da li zaista želite da obnovite odnos ili ne. A da vi lepo sačekate neku malo bolju priliku za vas?

Posao

Vi idete unazad, vladar polja komunikacije i dogovora ide unazad, u polju poslovnih okolnosti Jupiter ide unazad....ne, ovo definitivno nije neka naročita predispozicija da menjate posao ili da počinjete da pokrećete nešto potpuno novo. Lepo se vi usmerite na sve ono što niste odradili kako treba, na sve ono što ste zanemarili, pogrešili, propustili. Bacite se na obaveze koje već počinju opasno da vas pritiskaju i krenite da ih čistite da ne bi bilo kritike od strane šefova. Oni koji rade sa strancima imaju onaj osećaj „evo, samo što nije počelo“ ali je lako moguće da se konkretan dogovor opet prolongira.

Novac

Kada planete idu unazad, onda je lepo to što se neka stara potraživanja mogu naplatiti. Doduše, nije lepo to što će neki dugovi doći na naplatu, ali toga ste bili svesni – moraćete da platite kad tad....Biće bolje sledeće nedelje, a ove se snalazite i vraćajte ono što morate, da ne bi došlo do nekih tužbi...

Zdravlje

I dalje se osećate prilično „kilavo“ i nije vam jasno gde nestade ona vaša energija. Promenite režim ishrane i obavezno se više odmarajte. Biće to sve u redu.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)