savet za dan: 10.12.2016.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 5. decembra do 11. decembra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ovnovima je tokom ove nedelje potrebna velika količina energije – očekuje vas veliki pokret, ali i izazovi i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Potrudite se da vaši obroci budu redovni i količinski dovoljni, da se na kraju dana ne biste osećali isceđeno i umorno.

Ljubav

Voljenoj osobi je već preko glave toga da čeka, da pokušava da promeni vaše ponašanje ili da vam konstantno zvoca. Vi nastavljate da radite onako kako vi želite I kako vam u ovom trenutku najviše odgovara. Drugoj strani ne preostaje ništa drugo nego ona varijanta “Ako ih već ne možeš pobediti, pridruži im se”. Partner će se okrenuti svojim interesima, svojim prijateljima I zabavi – ovo bi možda I moglo funkcionisati….ako niste od onih ljubomornih tipova. Kod slobodnih Ovnova greške nema – kako želite da vam bude, tako će vam biti. Burna dešavanja sa suprotnim polom – od flertovanja, avanture, neobaveznih kontakata – sve varijante su u opciji. U drugom delu sedmice sledi vam jedan fatalan, moćan, totalno uzbudljiv I vatren kontakt. Osećaćete se kao da je ceo svet samo vaš!

Posao

Sve kockice u poslovnom segmentu počinju da dolaze na svoje mesto. Informacije kojima ste se nadali su tu, poslovni projekat u koji ste uključeni funkcioniše bez ikakvih problema, a ako je postojala određena blokada ili zastoj – do polovine nedelje ovo uspevate da prevaziđete. Ozbiljne osobe dolaze u kontakt sa vama, a razgovori koje ćete voditi imaju težinu I daju mogućnosti da u narednom periodu budete dodatno poslovno angažovani. Nečija usluga ili podrška vam otvara vrata koja su do sada za vas bila zatvorena. Aktivirajte se u traženju posla ako ste nezaposleni, jer je više nego izvesno da ćete ga naći.

Novac

Brze zarade – sve ono što uradite naplatićete odmah, a izvrstan je momenat I za dodatna poslovna angažovanja. Zastoj u prilivima prevazilazi se do polovine nedelje.

Zdravlje

Velika potreba za fizičkom aktivnošću. Čak iako ste u nekim ozbiljnijim godinama, preporuka za vas je da budete u pokretu, pa makar to bilo I samo šetanje.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)