postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 3. avgusta do 9. avgusta 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Tokom ovog perioda nećete jesti nešto naročito mnogo. Mali obroci, mali zalogaji, ali vrlo probrano. Ne jede se makar šta, čisto da se utoli glad. Ako odjednom postanete pobornik „zrnevlja“ – u tome nema ništa loše. Samo je vaš organizam poslao signal šta mu je u ovom trenutku potrebno. Napravite miks suvog voća koje je bogato gvožđem (kajsije, šljive, suvo grožđe) – prijaće vam.

Ljubav

Ove sedmice ste prvenstveno u miru sa sobom. Vladar vašeg znaka, Mars, na poslednjim je stepenima znaka Raka i u dobrom aspektu sa Saturnom koji je krenuo direktno. Ovo je dobro naročito za bračne odnose jer se vidi da ste vi lično našli svoju stabilnost, shvatili da vam je važno da održite partnerski odnos i da ste spremni da pređete preko prošlih problema. Mislim da je partneru teže nego vama da izađe iz začaranog kruga nezadovoljstva i da prizna da nije bio u pravu po nekim pitanjima. No, nije ni važno – bitno je da vas dvoje polako idete ka stabilizaciji. Za slobodne je dobar period od 4.-og do 6.-og zato što ćete tada lako ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada ili upoznati nekog potpuno novog.

Posao

Imaćete jedan dosta komplikovan i zahtevan razgovor sredinom ove nedelje. Ukoliko ga uspešno budete obavili (vodite računa, od vas će se tražiti da budete u potpunosti upućeni u materiju) rezultat će se pokazati u drugom delu ovog meseca. Ne očekujte da se nešto pokrene baš sada, ali sada se pravi osnova za kasnije. Merkur ulazi u vaše polje poslovnih obaveza – u narednom periodu više papirologije, više bavljenja opterećujućim i dosadnim sitnicama. Šta da se radi – i ovo je deo posla.

Novac

Umesto finansijskog priliva – opomena za neplaćen račun. I to u drugom delu nedelje. Nećete pasti u dubiozu, pomalo ste već oguglali na ove stvari. Sešćete da razmislite odakle da „iskopate“ potrebne pare.

Zdravlje

Možete postati jako probirljivi što se hrane tiče. Tranzit Merkura kroz polje zdravlja možda vam može pomoći da se otarasite nekih loših navika. Stavite na papir koliko novca potrošite na cigare – pa vidite koliko ova navika krnji vaš kućni budžet.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)