savet za dan: 29.08.2016.

"Zašto ne idemo u potragu za srećom, kada su nas učili da je ona jedini cilj vrijedan truda. P. Koeljo"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 29. avgusta do 4. septembra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ovnovi tokom ove sedmice uspostavljaju toliko potrebnu ravnotežu kada je ishrana u pitanju. Neke promene koje ste u prethodnom periodu pokrenuli počinju da donose dobre rezultate. Bolje se osećate, primećujete da se nadutost koja vas je pratila u prethodnom periodu, znatno smanjila.

Ljubav

U vaše poslovno ili neposredno okruženje u ovim danima će “uploviti” jedna osoba koja će vas svojom pojavom na prvi pogled očarati. I pored jake privlačnosti koju osećate, nećete biti spremni da odmah stupite u neku konkretniju akciju, već ćete se truditi da ostvarite dobru komunikaciju sa njom. Ova priča ima šanse da se razvija u narednom periodu, a sigurno je da će vam doneti da se ove nedelje dobro osećate. U bračnim zajednicama na samom početku sedmice biće potrebno da rešite neki manji porodični problem, ali ostatak ovog perioda je više nego dobar. Primećujete da se sa bračnim partnerom vraćate u vaše ustaljene, stare staze. Oni u emotivnim vezama imaju neke sitnice koje zameraju partneru, ali I vi I druga strana ste spremni na kompromis, pa ćete lako uspostaviti ponovni sklad.

Posao

Pomračenje Sunca u polju poslovnih okolnosti, kao I retrogradno kretanje Merkura kroz ovo polje, definitivno Ovnovima skreće pažnju da se u velikoj meri posvete ovom segmentu. Neki problemi će isplivati na svetlost dana I neophodno je da prionete na njihovo rešavanje. Mogući su problemi sa papirima, sa dogovorima, ali će I dobar odnos sa kolegama povremeno biti teško održiv. Planove vezane za inostranstvo ostvarujete, ali uz dosta napora I nećete do poslednjeg momenta biti sigurni u rezultat. Dobijate najave važnih poslovnih dogovora I saradnji – ne ispuštajte ovo iz ruku!

Novac

Novčani prilivi će se tokom ovog perioda poboljšati, ali ovo nikako ne znači da možete da se opustite. Ako imate nameru da ulažete neki novac, savetuje vam se da prvenstveno dobro promislite, a najbolje bi bilo da odluku odložite za naredni period. Neki troškovi koje ste zaboravili dolaze na naplatu.

Zdravlje

Ako do sada niste posetili lekara I uradili neke osnovne analize, vreme je da se uputite u tom pravcu. Potrebno je da proverite da li su tegobe koje se ponavljaju nešto ozbiljnije ili prolazni problem.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)