postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 5. oktobra do 11. oktobra 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Čim situacija sa „nemirnim“ stomakom i problemima sa varenjem počne iole da se sređuje, Ovnovi se odmah okreću svom starom načinu ishrane. To znači – čim ste gladni postajete nervozni i odmah počinjete da merkate šta ima da se baci na roštilj... ili makar na tiganj. Naravno, pričam o mesu koje tokom ovog perioda nećete moći niti želeti da izbegavate. Što veća količina, to bolje.

Ljubav

Čini mi se da su oni u brakovima pri kraju jednog izrazito teškog perioda. No, verovatno ste i sami upoznati sa onom izrekom da je noć najtamnija pred zoru, pa se nemojte iznenaditi što će prvi deo ove sedmice biti posebno naporan u vašim bračnim relacijama. Ispada kao da je sve teže postići bilo kakvu formu dogovora sa partnerom, a ljubomorisanje, pritisci i bezrazložne rasprave će postati deo vaše svakodnevice. Ako sebi i drugoj strani date malo vremena za smirenje, sve bi počelo da lagano dolazi u normalu od drugog dela perioda. Videćemo da li je ovo samo kratkotrajni predah ili još ima šanse za vas dvoje. U dužim emotivnim vezama će doći do kratke odvojenosti, verovatno zbog okupiranosti druge strane nekom svojom problematikom. Ako se voljena osoba na kratko povuče i distancira, ne shvatajte ovo tragično – ovaj zastoj bi trebao da se reši relativno brzo. Slobodni Ovnovi osećaju sve veći priliv energije i želju da se aktiviraju. Vaš šarm i optimizam ponovo privlače zanimljive osobe u vaš život.

Posao

Ono što je najbitnije u ovoj nedelji jeste da se vama lično ne može zameriti ništa po pitanju posla. U potpunosti ste angažovani, u potpunosti okupirani namerom da date najbolje od sebe, svoj maksimum. Na žalost, morate uzeti u obzir I okolnosti u kojima trenutno funkcionišete koje I nisu baš najsjajnije. Šta ovo sad pa znači? Pa, uglavnom to da ćete I pored svog vašeg truda rezultate I pozitivne reakcije druge strane dobijati na kašičicu. Ovo ne treba da vas baca u dubiozu – shvtite da sada samo na mišiće uspevate da se održite na površini poslovnih voda I da plivate. Ne brinite se, sve ovo će se isplatiti I to mnogo brže nego što mislite. Treba samo biti dosledan I uporan.

Novac

Čekate neke pare koje kasne I već počinjete da se brinete da li ćete uopšte I uspeti da naplatite ono što ste uradili. Novac će ipak stići, verovatno pred sam kraj radne sedmice, a sa njim će stići I vaše razmišljanje kako ga preraspodeliti.

Zdravlje

Vi ste počeli da se osećate mnogo bolje I da se “dižete”. Probleme sa zdravljem je moguće lako regulisati.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)