postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | od 21. jula do 27. jula 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ne zaboravite onu staru “kako jedeš tako misliš” dok posežeš za hranom koja ti nije preporučljiva i zdrava za tvoj organizam. Informiši se i istražuj. Pravilna i zdrava ishrana pomaže pojedincu da se lakse suoči sa životnim teškoćama i da se zaštiti od mnogobrojnih fizičkih i psihičkih bolesti.

Ljubav

U posledenje vreme Ovnovi puno rade i veoma su vredni pa rezultati u svim oblastima i posebno u ljubavi, neće izostati. Posle dužeg vremena sve što preduzimate ići će lakše nego inače i vi ćete biti zadovoljni. Energija, volja, strast, emocije u ovom periodu biće izraženi! Ovnovi koji su u braku mogu očekivati harmonične dane sa partnerom. Partner će imati puno razumevanja i tolerancije, a to je u svakoj vezi, i posebno sa Ovnom jako važno. Samo Ovnovi druge dekade očekuju burni događaji na emotivnom planu a ishod će zavisiti prvenstveno od njih samih.

Posao

Mnoštvo problema koji ih okružuju potpuno će ih okupirati, i teško će pronaći rešenje kada je posao u pitanju. Pomalo ste lenji i skloni da teret i probleme ostave nekom drugom. Međutim, ovog puta moraće malo više da se angažuju jer će se inače neizvesna situacija okrenuti protiv njih. Ovo posebno važi za Ovnove rođene u trećoj dekadi. Nemojte sedeti skrštenih ruku već pokušajte da sarađujte sa saradnicima. Bićete okupirani i oduševljeni jednim kolegom ili novim poslovnim partnerom. Otvoreno će iskazivati svoje ideje koje se mogu plasirati u nekom budućem vremenu.

Novac

Novčane prilike su više neprilike. Ipak, tokom ove nedelje moguć je nenadani dobitak i to kao poklon. Ne odbijajte. Preteranom ponosu sada nema mesta.

Zdravlje

Zdrvstveno polje nije loše postavljeno, osim što se vi osećate umorno. Pozitivne afirmacije će dosta pomoći da smirite i duh I telo.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)