savet za dan: 26.09.2016.

"Neka vas ne uznemiravaju ljudi i situacije, oni su nemoćni bez vaše reakcije."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 26 septembra. do 2. oktobra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ako ste planirali neku dijetu ili da napravite velike promene u načinu ishrane, ova sedmica je pravi momenat da započnete sa novim režimom. Generalno – veća potreba za žitaricama i mesom. Ono što biste trebali da izbegavate jesu industrijske mesne prerađevine.

Ljubav

U bračnim zajednicama dolazi do bolje komunikacije I odnosa sa partnerom, I pored trzavica koje su vas u velikoj meri pratile u prethodnom periodu. Oni koji su u emotivnim vezama sada mogu početi da razmišljaju I o ozbiljnijim promenama u vezi. Neki od vas su na korak od zajedničkog života ili ozvaničenja odnosa. Slobodni pripadnici znaka neće baš imati ljubavne prioritete – vama su trenutno na pameti neke druge stvari – naročito sve ono što je vezano za poslovni segment. Ipak, jako će vam prijati kontakt I susreti sa jednom osobom sa kojom se već neko vreme poznajete. Iako sve ono što se dešava deluje vrlo podsticajno I intenzivno na vas, malo je verovatno da ste sada spremni na dublji odnos. Evidentno je da neko pokušava da vas animira I osvoji, ali vi za sada uspešno odolevate ovim pokušajima.

Posao

Sve ono što se dešava u poslovnom segmentu daje vam veliku nadu da ćete uspeti da napravite značajne promene I dešavanja. Tranzit vašeg vladara kroz znak Jarca deje vam veliku usmerenost I volju za napredovanjem, kao I snagu I odlučnost da pokrenete pitanja koja su vam prioritetna. Ako ste nezaposleni, sada je vreme da se aktivnije bacite na potragu za poslom, jer možete očekivati lakša dešavanja I “otvorena vrata”. Neko će vam obećati veliku uslugu, ali je pitanje koliko će zaista biti u mogućnosti da ovo obećanje I ispuni. Čak I ako se to ne dogodi, nemojte biti razočarani. Šanse tek dolaze!

Novac

Neke svoje ideje u ovom periodu možete realizovati, pa I naplatiti I to više nego što očekujete. Generalno, finansijski segment je u napredovanju I osećate se sigurnije I zadovoljnije.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet još uvek može mučiti starije pripadnike ovog znaka. Oni mlađi se polako “dižu” – jaka energija I solidno zdravlje.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)