postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 23. februara do 1. marta 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Da biste smirili vašu nervozu ili euforičnu prirodu trebali biste da jedete zeleno i crveno povrće. Za smirivanje napetosti dobro je grožđe i šljive.

Ljubav

U ovoj nedelji može biti veoma interesantno na emotivnom planu. Vaš partner ima potrebu da vas zadivi svojim izgledom, pa se nemojte začuditi ako primetite neke novine kod njega/nje. Podržite svoje voljeno biće. Iskrenost neka vam bude na prvom mestu, jer ovo je nedelja kada partnerski odnos koji ste već definisali možete podići na viši nivo. Dugoročnost i stabilnost, sa primesama strasti i ljubavi – zar to nije ideal svakog Ovna? Slododni mogu sresti osobu koja će ih zainteresovati. Strast može da bukne iznenada. Bračna partnerstva postaju jača. U svojoj drugoj polovini možete naći podršku i snagu što je vama od izuzetne važnosti.

Posao

U ovoj nedelji vaše poslovanje kao i poslovne prilike mogu ići samo uzlaznom linijom. Novine, novi kontakti, nova tržišta. Ova nedelja vam donosi podršku šefova i nadređenih, ali je jako bitno da se oslonite na sebe i na svoje sposobnosti i znanje. Nemojte misliti da je došao kraj nekim mukama, ovo je samo razdoblje koje vam donosi šanse, a vi treba da ih iskoristite na pravi način. Svi oni kojima je posao vezan za puteve, saobraćaj, trgovinu automobila će se posrećiti.

Novac

Kada su finansije u pitanju ova nedelja ima planetarnu podršku. Novac vam pristiže. Moći ćete da priuštite neke željene stvari. Pojedine očekuje bolji i veći protok novca što će osnažiti vašu potrebu za novine u poslovnom polju. Obradovaće vas nastale pozitivnije mogućnosti koje vam mogu obezbediti svetliju budućnost.

Zdravlje

Zdravlje je u suštini dobro, osim što možete imati stomačne probleme čiji uzrok je teško razotkriti. Potrudite se da vam ishrana bude što zdravija. Dijabetičari bi trebalo da budu oprezni tokom oe sedmice. Za njih je preporučljivo da idu češće na lekarske kontrole.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)