postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 22. septembra do 28. septembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Detoksikacije je čišenje organizma od toksina ( otrova ), a da biste prepoznali da vam je potrebno to „čišćenje“, simptomi su pospanost, umor, loše varenje, nadimanje, depresija, alergije... Jedna od dobrih biljaka za detoksikaciju je repa. Repa utiče na zdravlje žučne kese i jetre, organa koji su ključni u eliminisanju otrova iz organizma.

Ljubav

Naredni period biće uspešan za većinu Ovnova. Više nego ikada bićete radni, voljni i spremni da učinite sve kako biste ostvarili se svoje planove i želje. U ljubavi ćete biti strasni, šarmantni i neodoljivi. Bićete otvoreni, pozitivni rasterećeni i komunikativni. Možda ćete imati više obaveza i zahteva nego inače ali ćete se snalaziti kako treba a partner će razumeti.

Posao

Posao će takođe biti uspešan pogotovo za Ovnove druge dekade, ali će u suštini raditi sve ono što su propustili mesecima unazad. Obilje energije, snage i pozitivnih uticaja stiže vam od ljudi iz vašeg poslovnog okruženja, a zajedno ćete srediti mnoge nesuglasice.

Novac

Nećete mnogo oklevati kada vam ponude dodatni posao. U mislima će vam se samo biti brojke i kalkulacije. Ova nedelja vam nije srećana toliko oko priliva novca, već najava istog.

Zdravlje

Mogući su problemi sa sinusima tokom ove nedelje, a vrlo je moguće da sinusi budu razlog povremenim glavoboljama.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)