savet za dan: 21.10.2016.

"Živi kako možeš, ako već ne možeš kako hoćeš!"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 17. do 23. oktobra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ova nedelja je nešto smirenija po vas, bićete opušteniji, pa samim tim i pri boljem apetitu. Mesec u znaku Bika početkom ove sedmice donosi vam veći hedonizam i žeju da uživate u dobrom zalogaju. Obilniji obroci, ali i uživanje u ponekoj čašici alkohola.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, trenutno više usmeravate sebe na poslovni segment ili imate druge životne prioritete, dok ljubav stavljate nekako na poslednje mesto. Neki od vas će razmišljati o bivšim emotivnim partnerima, opterećivati se nekim prošlim greškama i propustima i teško se otvarati prema novim ljudima. Ovnovi koji su neopterećeni prošlošću uglavnom će ove sedmice imati mogućnosti za nova poznanstva, ali koja teško da će otići put nečeg ozbiljnijeg. Uglavnom prolazne avanture i kontakti. U emotivnim vezama i brakovima konačno situacija kreće put nekih mirnijih i stabilnijih voda. Malo napetosti početkom nedelje neće uneti veću pometnju, šta više – pokretanjem pitanja koja vas muče raščistićete sebi i partneru put na dalje. U dužim vezama razgovori o budućnosti odnosa.

Posao

Pripremite se početkom sedmice na nerviranje oko problema sa kompjuterima, mobilnim telefonima. Tehnika vas može izdati u presudnom momentu. Takođe – komunikacija sa poslovnim saradnicima će biti napeta, oseća se pritisak koji vi ili druga strana vršite. Neki od vas u žaru trenutka mogu odlučiti da prekinu sa partnerstvom u kome su. Ne dozvolite da vas vodi impulsivnost, imajte svoju dobrobit i budućnost na pameti. Od vas će se u ovom periodu zahtevati velika fokusiranost na poslovne obaveze, jer ćete jedino na taj način izbeći greške, koje su sada itekako moguće. Od polovine nedelje – mirnije.

Novac

Gubici ili povećani troškovi koje niste očekivali itekako su aktuelni ovih dana. Ne zalećite se u nekim kupovinama i pokušajte izdatke da svedete na normalnu meru. Dobre zarade onima koji sarađuju sa inostranstvom.

Zdravlje

Kako god okrenuli – od pada imuniteta ne možete tek tako lako da se oporavite. Pojedinima se mogu i vratiti tegobe, naročito ako nisu „odležali“ prehladu kako treba.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)