postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | od 27. oktobra do 2. novembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Tokom ove nedelje predstavnici treće dekade mogu da imaju problema sa digestivnim traktom zbog nekih namernica koje koristite. Prilagodite se i pokušajte da ne jedete previše začinjenu hranu.

Ljubav

Postoji mogućnost da se Ovnovi zaljube strasno i protiv svoje volje, te emocije im govore da ide izuzetan period i da se treba upustiti u dobro koje ih očekuje. Ovih dana za neke Ovnove nastupa ljubavni period. Mnogi Ovnovi će se odlučiti za brak, drugi će slaviti svoje godišnjice braka, a treći će se naglo zaljubiti i pored toga što su u vezi sa drugom osobom. Što se Ovnova tiče, kao da već dugo čekate da se vaš partner odluči, bez obzira na to da li se radi o raskidu ili o braku.

Posao

Uzmite stvar u svoje ruke i hrabro postavite uslove. Pored sve te mučne letargije i ne vidite da ste izloženi intezivnom posmatranju ljudi koji su na vodećim pozicjama. Neka novost ili promena nikako vam ne bi škodila, naročito ako imate nekog mlađeg pretpostavljenog na poslu, koji je vrlo ljubazan prema vama i podržava vas. Mogao bi da vam ponudi neko putovanje, vezano za posao.

Novac

Kada je ovo polje u pitanju još uvek ste na čekanju konstatnog priliva novca,ali neka vas to ne brine. I ovaj period zastoja će proći.

Zdravlje

Glavobolje kao i problemi sa disajnim organima su mogući i tokom ove nedelje.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)