postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 29. juna do 5. jula 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Znate, gazirana pića i grickalice stvarno nisu zamena za obrok. Možete se izgovarati žurbom, poslom, nemanjem vremena, ali opet se sve svede na isto – neko od članova porodice vam lepo savetuje da sednete kao čovek za sto i da na miru pojedete svoj obrok. Ništa vam neće pobeći, a vi ćete se osećati dobro i imati dovoljno energije. I biti zdravi – što je najvažnije...

Ljubav

Ovo svakako neće biti dosadna nedelja, bar ne slobodnima. Poslednjeg dana juna dolazi do najsrećnije konjukcije ove godine, između Venere i Jupitera, i to u vašem polju ljubavi. Ne samo to, tog dana imamo i Veliki vatreni trigon kojim će biti obuhvaćen vaš znak. Neko vaše veliko angažovanje neće biti potrebno, jer će vas prilike same sustizati. Vaš vladar je u znaku Raka, i polju doma i porodice, pa oni u braku neka očekuju povremene nesuglasice sa partnerom, ipak ništa strašno što ovi podsticajni aspekti o kojima smo pričali ne bi mogli da srede...Tokom ove sedmice neki će se Ovnovi u dužim vezama odlučiti za veće pomake u svom odnosu i poželeti zajednički život, brak i formiranje porodice.

Posao

Pozicija Marsa u znaku Raka vam ne odgovara previše jer ćete biti skloni tome da se u poslovnim odnosima ponašate pomalo impulsivno i da reagujete neprimereno situacijama. Ipak vladar polja posla je u dobrim aspektima, pa sada svakako možete profitirati preko jakih osoba, preko saradnji sa strancima ili u odnosu sa ljudima koji imaju dosta iskustva u vašoj oblasti. Možete biti iznenađeni predlogom za posao ili projekat od strane nadređenih ili autoriteta. Iskoristite srećne okolnosti.

Novac

U polju špekulacija i sreće su Jupiter i Venera i ako postoji momenat kada trebate da probate koliko vam je Fortuna sklona – onda je to sada. Mogućnosti većih zarada i jednokratnih dobitaka – ali poklonu se u zube ne gleda, zar ne?

Zdravlje

Problemi sa varenjem i stomakom su i dalje aktuelni, ali ono čega biste trebali da se čuvate u ovoj sedmici je i nazeb – reklo bi se da vam je imunitet nešto slabiji.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)