postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 26. januara do 1. februara 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Trebali biste se kloniti preterivanju bilo koje vrste jer ćete tome biti skloni ove sedmice. I u tom kontekstu samo da podsetimo šta vama ne prija da unosite u vaš organizam u preteranim količinama. Izbegavajte šećer, alkohol i meso jer vas oni podstiču na agresivnije ponašanje.

Ljubav

Vi ste uhvatili zalet i uspesi koje trenutno nižete samo su posledica te energije i podrške partnera.Nemojte biti previše skromni i pokušajte malo agresivnije da animirate osobu za koju ste posebno zaintersovani.Malo ta skrivena igra u emocija dodatno utiče na libido,ali ste svesni da ne smete da preterate.Naravno,mudrim ponašanjem najgore je moguće izbeći,al problemi su neminovni ako nastavite da sedite na dve stolice.

Posao

Mnogi od vas sumnjaju da su poslovni planovi ostvarljivi. Vaš elan nije više u usponu, ali ste i dalje temeljni i držite se svojih stavova. Nemojte postati agresivni prema jednom kolegi. Time stvarate samo problem. Neki od vas će imati sukobe sa nadređinima. Ipak, nećete da trpite veće posledice, osim ako sami niste voljni da napustite svoje radno mesto. Poneki Ovan će se vratiti pređašnjem poslu. Bićete zainteresovani, ali nećete moći ništa trenutno da realizujete. Ovo razdoblje nije povoljno za tako nešto.

Novac

Finansijski ne stojite loše, ali to je zahvaljujući kućnom budžetu. Iskoristite ovaj period da napravite dobar plan rashoda. Ići će vam vrlo brzo od ruke da stabilizujete svoj džep.

Zdravlje

Problemi sa štitnom žlezdom, nesanica i stres.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)