savet za dan: 25.06.2016.

"Za svaku muku ima leka, prvo je strpljenje, a drugo vreme."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 20. juna do 26. juna 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Kao da vas ove sedmice sa svih strana zatrpavaju jačom, masnijom, kaloričnijom hranom. Mama i baka će se setiti da spreme baš sve ono što vi volite i nećete moći da odolite kada sednete za sto. Pored ovoga, sigurno je da ćete makar par puta zalutati i na poslovne ručkove ili neke proslave...

Ljubav

Potreba za ljubavlju će biti naglašena kod slobodnih Ovnova, ali čini mi se da se nećete odlučiti za neki ozbiljniji korak...ili se pak neće pojaviti niti jedna osoba koja bi mogla da se uklopi u vašu sliku idealnog partnera. Savet je da ove sedmice ne pokušavate da ostvarite kontakt sa bivšim ljubavnikom, jer je više nego verovatno da će vas „ohladiti“ očas posla. Planeta ljubavi, sklada i lepote – Venera, tranzitira tokom ovog perioda u vašem polju doma i porodice, a vrlo brzo će joj se pridružiti i Sunce, tako da će bračni odnosi bukvalno procvetati, a ovo je period i za razmišljanje ili za „rad“ na dobijanju prinova...Onima u emovinim vezama je definitivno potrebno malo više slobode, pogotovo ako partner malo malo pa bude insistirao na pričama o vašem zajedničkom životu ili kovao planove za budućnost.

Posao

Tokom ove sedmice vam se ne savetuje da pokušavate da budete manipulativni i „prepredeni“ u poslovnim relacijama, a pogotovo da ne povlačite neke poteze koji nisu u skladu sa poslovnom etikom...ili pak da širite priče koje nisu istinite o konkurenciji. Sve ovo vam se može obiti o glavu, ili pak možete biti suočeni sa kritikom ljudi od kojih zavisite i sa kojima sarađujete. Takođe – nemojte pamtiti, već zapisujte! Pogotovo ako su u pitanju bitne poslovne obaveze koje sada možete očas posla zaboraviti, pa biti opomenuti od strane nadređenih. Generalno –nailazićete na komplikovane ljude i odnose.

Novac

Finansijski segment se poboljšava naročito ako imate privatni biznis. Neka ulaganja će se sada isplatiti, a vi ćete moći malo da odahnete. Novac vam tokom ove sedmice prosto klizi iz ruku i povremeno nećete moći da se setite ni gde ste ga potrošili. Mogućnost za gubljenje ili krađu novčanika.

Zdravlje

Čuvajte pluća – imunitet je nešto slabiji i obična prehlada se očas posla može proširiti. Takođe stoje jače mogućnosti za alergije.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)