postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | od 15. decembra do 21. decembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Preporučuju se fizička aktivnost i dosta unosa suvog voća,kupusa, kao i namernice bogate fosforom i kalijumom.

Ljubav

Već izvesno vreme Ovnovi se bore sa neobičnim i krajnje neočekivanim obrtima što na ličnom, što na poslovnom planu. U velikoj su opasnosti da pogrešno procene svoj položaj kao i ljude od kojih na neki način zavise. Bićete više nego obično okupirani porodičnim odnosima pa će više vremena provoditi u kući. Slobodni neće biti naročito uspešni kada je ljubav u pitanju iako imaju jaku želju da se konkretno angažuju na tom planu. Onima koji su već u vezi kreće nabolje. Savetuje im se pozitivan stav bez obzira na postojeće probleme. Zvezde najavljuju da u skorije vreme će neko razbuktati staru uspavanu strast što će svakako biti poželjno osveženje.

Posao

Ako se osećate da ste zapeli negde u svojim planovima i te kako ste u pravu. Pokušavate vi da negujete mir i strpljenje, ali vam to nešto teže ide. Ne dopustite sebi da vas dramaoko vas obeshrabri u nastojanjima da se stabilizujete na polju posla. Možda ćete morati da pribegnete ultimatumu rešavanju odnosa sa saradnicima i kolegama. Mars u Vodoliji donosi pokretačku energiju, posebno onima iz druge dekade, ali ovde se približava najvećoj skali napetosti, pa je preporuka da zastenete (ako je ikako moguće) i da sagledate sve opcije koje imate na ovom polju.

Novac

Ove nedelje budite razboriti i realni kada su finansije u pitanju. Većina vas će biti fokusirano na investicije ili na nasumično trošenja novca, kojeg ili nemate ili je u međuvremenu pristigao u malim količinama.

Zdravlje

Početkom nedelje zdravstveni problemi mogu kod vas izazvati nervozu. Posetite lekara.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)