postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | od 24 novembra do 30. novembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost u mnogim slučajevima mogu da pomognu više od bilo kog leka.

Ljubav

Emotivna kriza, ako se tako može nazvati ova situacija koju trpite i koja obiluje stresovima zbog nesuglasica i razdvojenosti, neće se bitno izmeniti. Osoba koju smatrate svojim sudbinskim izborom pravi čudne poteze i kao da vas uopšte ne razume. To će vas duboko povrediti i naterati da se povučete na izvesno vreme. Inicijativa da se stvari izglade i razjasne doći će od strane partnera, mada je moguća opet jedna svađa koja će još više probuditi jaz ćutanja i uzajamnog durenja. Zastanite malo, preispitajte svoje postupke i motive i uvidećete da je vaša silovitost, beskrompomisnost i potreba da upravljate svakom situacijom umnogome izazvala otpor i povlačenje sa druge strane. Za srećan odnos nije dovoljna samo divlja strast i duboka odanost, što vi nesumnjivo nudite. Potrebna je umetnost komunikacije, a to se uči. Zato, smanjite pritisak, budite tolerantniji, i mekši, dozvolite sebi da ponekad ne budete u pravu, i razgovarajte.

Posao

Dragi Ovnovi,vaš šarm i harizma danas privlači mnoge. Izazovi su ispred vas na polju posla. Zastanite za trenutak,ne delajte impulsivno. Možda će vaš nastup neko pogrešno shvatiti. Merila vrednosti nisu svima iste. Zainteresovana osoba je inspirisana ponuđenim i nudi vam sreću. Na vama je odabir. Ovim potezom možete izaći iz lavirinta loših dešavanja koje imate u poslednje vreme na polju posla.

Novac

Vrlo brzo ćete se vratiti u staru formu. Novčani problemi su u toku, a vi ne prenagljujte sa novim velikim kupovinama.

Zdravlje

Ove nedelje možete imati probleme sa krvnim pritiskom. Savetuje se odlazak lekaru. Moguća visoka temperatura koja se naglo pojavljuje, a isto tako i gubi.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)