postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | od 14. aprila do 20 aprila 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Još ovu nedelju se nalazite u periodu vladavine vašeg sazvežđa. Sada bi trebali dovršiti sve ono što ste započeli u prethodne tri nedelje. Promene na ličnom planu koje se odnose na vašu ishranu, u nekom delu će te morati prilagoditi sebi. Ako ste u situaciji da morate unositi određene namirnice koje vam nisu po volji, lepo ih aranžirajte.

Posao

Ovo je nedelja odluka. Ono na šta prvo pomislite, trebalo bi biti pravo rešenje. S tim da sebi date malo vremena, kako bi dublje ušli u kompletna dešavanja, kuda vas to vodi i na koji način bi to mogli uraditi a da bude uspešno. U jednom delu je neophodno da se prilagodite datoj situaciji, a vikend je vreme za konačne odluke.

Novac

Sve ono što budete diskretno radili, na mudar način, omogućava vam izuzetno velike prilive novca, ali tu su i neki neplanirani pokloni, kao i novac. Ako planirate renoviranje doma, selidbu ili kupovinu novog stambenog prostora, proći ćete mnogo bolje nego što ste planirali. Ipak dobro čuvajte novac, manja nepažnja bi mogla prouzrokovati gubitak.

Ljubav

I ove nedelje ste i te kako zainteresovani za ljubav, sva aktuelna zbivanja… želite da budete viđeni… Da bi došli do novih ljubavnih ostvarenja u nekom delu ćete ipak morati da se prilagodite. Lako bi moglo doći do jednog sjajnog početka, gde bi osetili da ste našli ljubav svog života. Ali partner najverovatnije uskoro putuje ili živi u inostranstvu. Čitava ova situacija na vas će stimulativno delovati i pojačati interesovanja za tu osobu. Na javnom mestu može doći do poznanstva sa uniformisanom osobom ili sportistom. Ovaj odnos bi bio pun rivalstva i obostranog dokazivanja. Ukoliko u tome ne preterate, ostvarujete burnu vezu koja će vas maksimalno ispuniti. Vikend omogućava lepo poznanstvo sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama. Ukoliko još uvek želite pomirenje, za sada mirujte. Partner trenutno nije spreman ni na kakve kompromise.

Zdravlje

Dobro se zaštitite od vetra ili promaje. Osetljive su vam uši.

astrolog Biljana Klark - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)