savet za dan: 25.07.2016.

"Čovjek je rođen slobodan , a posvuda je u okovima. Jean Jacques Rousseau"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 25. jula do 31. jula 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Da, verujem ja da vam tokom ovog perioda treba više mesa nego inače… Verujem I da vam jaki sosovi, I teška, začinjena hrana sada baš “teraju” vodu na usta….Ali, možda biste ipak trebali da se zapitate koliko ovakav vid ishrane pogoduje vašem organizmu u ovim toplim, promenljivim danima…

Ljubav

Ako ste slobodni pripadnik ovog znaka – ceo svet je trenutno vaš! Polje ljubavi, zabave, flertovanja I dobrog provoda je “krcato” planetama I ništa ne stoji na putu ka vašem uživanju I opuštenciji. Da se sada možete zaljubiti, onako gromko I snažno, kao što vi samo znate, više je nego izgledno. E sad, pitanje je da li ste spremni da u toj ljubavi I ostanete I istinski se potrudite da od toga napravite pravu, stabilnu vezu. Neki od vas će I uspeti u tome. Onima drugima ostaće u sećanju neke divne, letnje avanture. U emotivnim vezama I brakovima situaciju, koja je sada dosta solidna, mogu pokvariti problemi u komunikaciji u drugom delu sedmice. Ako vi I vaš partner imate nameru da ovi dani prođu bez većih turbulencija, moraćete da naučite šta je to kompromis I prilagođavanje.

Posao

Definitivno nije loša situacija u poslovnom segmentu. Naročito je dobro postavljeno polje komunikacije I dogovora, ali ćete tu morati da budete malo oprezni, pogotovo od sredine sedmice. Ako ste u postupku pregovora sa poslovnim saradnicima, tada biste trebali da nađete način da prevaziđete razlike u mišljenjima. Neće vam se isplatiti tvrdoglavost, pokušajte da sagledate situaciju I iz perspektive sagovornika. Generalno – period je odličan za poslovna putovanja. Takođe, nezaposlenima bi mogle stići lepe vesti, pogotovo do polovine sedmice. Kolegijalni odnosi neće biti na zadovoljavajućem nivou.

Novac

Prilivi su dosta redovni, a imate I korektnu zaradu od dodatnog poslovnog angažovanja. Nemojte se opuštati previše, što imate običaj, I nemojte odmah sve “spiskati” na potpuno nepotrebne kupovine ili na svoju zabavu.

Zdravlje

Oprez se savetuje onima koji I inače imaju problema kardio vaskularnog tipa. Moguće su sportske povrede, zagrejte se pred treninge I nemojte se preforsirati.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)