savet za dan: 29.05.2016.

"Saosećajnost, žrtvovanje za druge, plemenitost oslobodiće nas od unutrašnje tenzije."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 30. maja do 5. juna 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Povremeno ćete tokom ove seedmice upadati u hedonističko raspoloženje, ali nemojte previše razmišljati – zaslužujete da se malo opustite i uživate. Obavezno pojedite nešto i „na kašiku“ da ne biste imali problema sa probavom. Suhomesnato ćete ove sedmice tamaniti.

Ljubav

Neće baš uvek biti lako doći do kompromisa u vašim emotivnim vezama i brakovima tokom ovog perioda. Iako ste i vi i voljena osoba spremniji na otvorenu komunikaciju, oko nekih pitanja ne uspevate da se uskladite i složite i ona će predstavljati povremeno kamen spoticanja u vašoj vezi. Partner ima svoje planove, vi svoje i jedino što sada možete uraditi jeste da pronađete kompromis, neko „srednje“ rešenje. Pokušajte da se oboje opustite, rasteretite, da ne potencirate na dogovoru već da više budete posvećeni jedno drugom. Ako ste ikako u mogućnosti – otputujte negde za vikend, razgovarajte o nekim nebitnim temama, uživajte samo jedno u drugom. Slobodni će upoznavati nove osobe sa kojima će imati odličnu komunikaciju. Velike mogućnosti da započnete konkretniju emotivnu priču.

Posao

Poslovni segment se pokrenuo i pred Ovnovima je nedelja u kojoj imaju velike šanse da ostvare neke zanimljive nove projekte ili pronađu posao, ukoliko su nezaposleni. Dogovori sa saradnicima će vam povremeno predstavljati problem jer će se druga strana predstaviti kao „tvrd orah“ i moraćete da pristanete na neke ustupke u pregovorima. Stoji mogućnost kašnjenja oko završavanja poslovnih obaveza, pa se potrudite da ne odlažete ono što morate obaviti. Sada možete obnoviti dogovore sa saradnicima iz inostranstva. Sa kolegama i nadređenima ćete imati promenljive odnose.

Novac

U nekim finansijskim mahinacijama sada možete profitirati jedino ako ste od onih Ovnova koji imaju više sreće nego pameti. Ukoliko baš i niste voljni da gubite pare u rizičnim potezima, zadovoljite se trenutnom materijalnom situacijom, ili se aktivirajte po pitanju dodatnih angažmana.

Zdravlje

Brzina ili preterani napori mogu vam doneti povredu prilikom sportskih aktivnosti. Malo obratite pažnju i u saobraćaju. Osim ovoga – zdravstvena situacija je dosta dobra.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)