Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 12.11.2018 - 18.11.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Malo ste „izgubili kompas“ kada su vaši emotivni ili bračni odnosi u pitanju. Sa partnerom se povremeno baš i ne razumete najbolje, ali ipak je između vas pozitivna energija zbog koje lakše rešavate sitnije probleme koji nastupe. Jupiter u vašem polju braka daje priliku da se odnosi srede na pravi način i sada bi bio dobar momenat više se posvetiti jedno drugom. Ukoliko ste usamljeni, Venera u vašem polju ljubavi kreće direktnim hodom i trebalo bi jel da da sada budete u mogućnosti da prošlost u potpunosti ostavite iza sebe. No, još uvek ćete vi imati povremene „fleševe“, čak i potrebu da se javite bivšem partneru. Možda će neko nov ko je blizu vas uspeti da promeni vaša razmišljanja?

Posao

Posao se zahuktava velikom brzinom a opštoj zbrci doprinosi i to što vi pokušavate da funkcionišete na sto strana odjednom. U isto vreme se trudite da završite sa zaostacima, da sredite sve ono što je vezano za dokumentaciju, ali i da održavate kontakt sa poslovnim partnerima, i starim i novim. Baš preko tih „novih“ sada dolaze i neki vrlo zanimljivi predlozi i ponude, pa ćete dodatno biti rastrgnuti i u nedoumici šta da uradite. Samo polako, pustite neka se neke stvari izdefinišu same od sebe.

Novac

Svaki priliv ćete morati da čekate više nego što je to uobičajeno, što će vas nervirati i kvariti vam planove. No, ako je za utehu – naplatićete sve ono što ste uradili.

Zdravlje

Zdravlje – onako. Bilo bi lepo da uzmete više vremena za sebe i povratite se energetski. Hroničnim bolesnicima mogu se aktivirati tegobe.

Hrana

Upali ste u period neadekvatne ishrane, sa previše začina – ne vodite ni malo računa o tome šta jedete a skloni ste i da konzumirate previše grickalica, konzervirane i brze hrane. Vašem će stomaku više prijati kuvana, blanširana hrana ili ona spremana na pari – naročito povrće.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter