Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 12.11.2018 - 18.11.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura od ove nedelje, upozorava Device u emotivnim vezama i brakovima da je neophodno poboljšati komunikaciju sa partnerom. Iako trenutno nema nekih većih rasprava i nesuglasica, one kao da spavaju ispod površine i svakako bi ih trebalo preduprediti. Posvetite više pažnje voljenoj osobi, saslušajte šta ima da vam kaže – nemojte njene reči samo da propustite kroz uši i momentalno zaboravite. Oni koji su usamljeni, imaju više ljubavnih ponuda, što od strane osoba koje zaista žele nešto ozbiljnije, što od strane onih koji bi da se malo zabave i dobro provedu sa vama. Treba napraviti sada pravi odabir, jer nikome ne piše na čelu šta hoće od vas. Ne žurite sa odlukama.

Posao

Dešavanja u poslovnom segmentu su vas zatrpala sa svih strana i vi odjednom više ne možete da se snađete kako treba. Zaboravljate dogovore, zaboravljate da završite sa nekim obavezama, kasnite. No, čak ni ovakvo vaše funkcionisanje neće umanjiti vrednost onoga što vam u ovom periodu dolazi. Neka ponuda od strane prijatelja ili saradnja sa društvenim organizacijama, grupama – izgleda kao vrlo primamljiva i trebalo bi o njoj ozbiljno razmisliti.

Novac

Venera je u vašem polju novca krenula direktnim hodom, što hoće doneti blagu stabilizaciju finansija. Ipak, ne smete se opuštati.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija kod mlađih Devica. Stariji su ipak još uvek u osetljivom periodu i trebali bi da rade na jačanju imuniteta.

Hrana

Kao za baksuz – ove nedelje vam prija sve što je pikantno, jako začinjeno – naravno, sve ono što vašem varenju i organizmu generalno ne odgovara. Sveže povrće vam je trenutno neophodno, i to naročito crveni kupus, šargarepa, cvekla, celer.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter