Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 12.11.2018 - 18.11.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

I na dalje će u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom povremeno postojati obostran „kratak fitilj“, ali sa druge strane – sada će se otvoriti i prilike da se lakše i lepše komunicira, da se zatvore neka neprijatna poglavlja i dobiju odgovori na pitanja koja su vas mučila. Ovu nedelju bi najbolje bilo iskoristiti ili za više društvenih aktivnosti sa voljenom osobom, ili čak za neki „brzinski“, kraći put ili izlet. U ovome biste oboje istinski uživali. Lavovi koji su usamljeni imaće „vruće-hladno“ situacije. Sa osobom koja vam se dopada kao da ne uspevate da uspostavite onakav kontakt kakav biste želeli, a sa druge strane – neko iz prošlosti ko možda ne živi blizu vas non stop se javlja i „čačka“ vas...

Posao

Neko vam nudi mogućnost promene, daje poslovnu šansu koja izgleda prilično primamljivo i oko koje ćete se dvoumiti da li da je prihvatite. Vi i jeste u periodu kada treba promeniti neke ustaljene navike, krenuti sa nečim novim, ako ništa drugo makar uvesti novine u poslovanje. Tako da – sada jeste vreme za pregovore i novitete. Doduše, retrogradno kretanje Merkura može vas malo zakočiti ili terati da ponavljate dogovore i više se bavite papirološkim pitanjima, ali idite korak po korak i rešićete to.

Novac

Novac i dolazi i odlazi u talasima. Na to trenutno ne možete nešto naročito uticati, pa je iluzorno nervirati se.

Zdravlje

Kod starijih Lavova mogu se aktivirati hronični problemi i tegobe. Prolazni, ali dovoljni da vas nerviraju. Mlađi – dobro ste.

Hrana

Slatkiše, preterani unos namirnica od belog brašna, premasnu i prezačinjenu hranu – izbegavajte. Potrebni su vam proteini iz ribe, mesa, jaja. Možete pojačati mlečne proizvode kao što su sir, jogurt, kiselo mleko.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter