Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 12.11.2018 - 18.11.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Lep sekstil Marsa koji vlada vašim znakom sa Uranom može probuditi prvo simpatije, a onda doneti i neke mnogo konkretnije stvari sa osobom iz kruga prijatelja ili preko društvenih aktivnosti, mreža. E sad, ovo je super ukoliko ste vi slobodni jer ćete istinski uživati i zaista se zaljubiti onako preko glave, kako samo vi to umete. Kad Mars uđe u znak Riba tokom ove nedelje te emocije će krenuti da bujaju, opiće vas malo ljubavnog zanosa, romantike – ma milina! No, šta ćemo sa onima koji su zauzeti a trenutno se nalaze u ovakvoj situaciji? Pa ništa – snalazite se kako znate i umete. Inače, ako vas interesuje odnos sa partnerom – on od ove nedelje može krenuti mnogo brže ka boljitku. Vidite šta ćete i na koju stranu...

Posao

Poslovno, ovo može biti odlična nedelja za Ovnove. Sve oko vas kreće da se zahuktava velikom brzinom, očekujte promene, očekujte nove poslovne ponude, ali takođe očekujte i dobru ličnu energiju koja će vas nositi kao na krilima. Da, stoji da ćete povremeno morati da odvojite vreme i rešite neke zaostale obaveze, papirologiju, da obavite stvari koje ste pomalo zapostavili – ali krajnjim saldom ćete biti više nego zadovoljni. Pred vama su i poslovna putovanja i puno kontakata sa strancima!

Novac

Rešavate dugovanja jedno po jedno. Iako ste donekle sredili svoju finansijsku situaciju, još uvek vučete „repove“ iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Ulazite u osetljiv period kada je imunitet u pitanju. Starijim Ovnovima problem može praviti cirkulacija i osetljivost na promene vremena.

Hrana

Venera, koja vlada vašim načinom ishrane kreće direktnim hodom tokom ove nedelje, ali to ne znači da ćete se vi odmah vratiti u neka vaša ustaljena ponašanja po ovom pitanju. Još uvek će vas privlačiti kalorična hrana sa dosta začina. Obradujte svoj želudac nekom supicom, čorbom, varivima.

astrolog Olga- 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter