Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 12.11.2018 - 18.11.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U ovu sedmicu Rakovi u emotivnim i bračnim vezama ulaze u nekom čudnom, promenljivom raspoloženju. Postoji nezadovoljstvo u vama, bilo za to pravih razloga ili ne – kao da vam je već preko glave i ovakvih situacija i ovakvog perioda sa partnerom. U ovakvim momentima nemojte reagovati preemotivno kao što umete – pustite da kroz neka lepa dešavanja i komunikaciju sa voljenom osobom ti nemiri u vama iščeznu. Oni koji su usamljeni imaće još jedan talas žala za prošlošću – ili bivšeg partnera početkom nedelje neće moći da izbace iz glave, ili će se dotični baš u tom periodu javiti. No, ovi dani vam nude i bolje raspoloženje – neko ko se od skora pojavio pokazuje jako interesovanje za vas.

Posao

Iako je poslovno ova nedelja dosta pozitivna i daje vam neke jake prilike za napredak, ipak bi na neke stvari trebalo obratiti pažnju. Retrogradno kretanje Merkura u polju posla govori o tome da bi trebalo više pažnje obratiti na papirološka pitanja i dokumentaciju, ali i na odnos sa kolegama. Takođe, ukoliko u ovom periodu dogovarate nove projekte, poslove, pogotovo sa stranim firmama – treba biti oprezan i pre potpisivanja detaljno proučiti svaku stavku ugovora. Moguća su kasnija razočarenja.

Novac

U ovoj sedmici vaše se finansije mogu popraviti u većoj meri. Neki od vas mogu pomalo rizikovati i od tog rizika i profitirati. Ipak, ne igrajte se sa velikim sumama....

Zdravlje

Iako je zdravstvena situacija dosta bolja nego u proteklom periodu, možete „pasti“ na sitnicama – sklonost prehladama i manjim tegobama sa stomakom.

Hrana

Ishrana koja vam daje dovoljno energije – sa više svežeg ili barenog povrća, sa više mesa i ribe, a sa manje šećera, konzervirane hrane, testenina od belog brašna – odgovarala bi Rakovima tokom ove sedmice. Uzimajte u međuobrocima koštunjavo voće, naročito bademe, orahe.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter