Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 12.11.2018 - 18.11.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Za one u emotivnim i bračnim vezama ovo ne bi trebala da bude loša sedmica. Em su strasti tu i dalje prisutne u velikoj meri, em će se probuditi i onaj lep emotivni, duboko ispunjavajući i senzualni segment. Ne mogu da poreknem – postoje šanse za neke preokrete ili da vas partner na kratko izbaci iz takta, ali sve je ovo lako rešivo i neće uticati na vaš odnos. Slobodne Škorpije – ako volite u tajnosti nekog, tu ste gde ste i trenutno bežanja od toga nema. Takođe – nemojte biti iznenađeni ukoliko u vaš život ničim izazvano „bupne“ osoba koja je zauzeta. Škorpije će se sada lako zanositi i čini mi se da im baš neće biti važno ukoliko uđu u tajnu vezu. No, ako sačekate malo – naredne nedelje doneće vam nešto ozbiljno...

Posao

Sve se nekako lepo, baš lepo slaže – nameštaju vam se situacije i dolaze vam ljudi koji vam donose novitete, ponude, velike i prave poslovne prilike. Kod nekih su mogući i vrlo ozbiljni poslovni projekti sa strancima ili koji se vezuju za strano tržište. No, na sve to – Merkur kreće unazad i počinje da odlaže potpisivanja, da dogovore vraća u početnu fazu, prosto rečeno – da vas nervira taman onda kada ste pomislili da ste sve obavili kako treba! Ništa strašno, samo malo prolongiranja. Biće to dobro.

Novac

Svaki priliv novca ćete morati da sačekate. Ili će kasniti, ili će postojati neki problem ili začkoljica. No ne brinite – na kraju će ipak stići do vas. Malo nerviranja, čisto da vam ne bude dosadno....

Zdravlje

Vreme je da se ozbiljnije pozabavite sobom – pravi je trenutak za rekreaciju, za sport, za plivanje. Starijima – cirkulacija i problemi sa pritiskom.

Hrana

Više povrća i voća je neophodno u vašoj ishrani. Takođe, potrebna vam je barena, kuvana hrana – više nekih supica, čorbica, variva. Meso ne škodi – dokle god ga uzimate povremeno i izbegavate mesne prerađevine. Ipak, riba bi vam više prijala.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter