Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 12.11.2018 - 18.11.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Iako direktna od ove nedelje, Venera u vašem znaku je ipak u opoziciji sa Uranom iz partnerskog polja, što je odmah alarm za sve one u emotivnim vezama i brakovima. Doduše, još uvek uglavnom vlada razumevanje sa voljenom osobom, ali tokom ovih dana može dolaziti do nekih situacija koje bi vas izbacivale iz takta. Iskulirajte, za dobrobit vašeg odnosa. Vage koje su usamljene sada će tek moći da pokažu sebe u punom sjaju....mada vam ni do sada nije toga falilo.....No, ponovo se osećate živo, kompletno, kao da ste sposobni da osvojite koga god želite! I jeste. Pripremajte se za osvajanja, jer suprotni pol takođe ne miruje kada ste vi u pitanju. Ludujte, uživajte i birajte prave osobe!

Posao

Poslovno, u vaš život ulaze nove osobe, nove saradnje, nove šanse koje vam utiru put ka mnogo boljoj, a naročito – mnogo profitabilnijoj budućnosti. No, vrlo je moguće da će neke stare i otići, ali verujte – za time ne treba žaliti! Iako već debelo postajete svesni da se stvari menjaju, da se neke kockice polako slažu, izluđuje vas što to sve ide toliko sporo! Znam da se nervirate kad vam kažem „samo polako, sve će doći na svoje“, ali to je sada jednostavno tako! E da – nemojte da baš u potpunosti verujete kolegama...

Novac

Doleteće vam neke parice, potpuno neočekivano što će vam definitivno doneti osmeh na lice. Ipak, stabilnosti po pitanju finansija nema još uvek.

Zdravlje

Iako ćete se iz dana u dan osećati sve bolje, pokretnije, življe, sa više energije – postojaće i dalje neki manji zdravstveni problemi. Uglavnom prehlade, kijanja, kašljuckanja – samo da vas nerviraju.

Hrana

Sad kad ove sedmice vaša vladarka krene direktnim hodom – vaša ishrana će se vratiti u neke normalnije okvire. Računajte na to da ćete još uvek povremeno imati napade gladi, ali to bi polako trebalo da jenjava kako dani budu odmicali....

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter