Blog: astrolog Biljana Klark

Ljubavni horoskop za 2011.

Prvih pola godine će biti burna dešavanja, na svim poljima Vatrenih znakova – Ovan, Lav i Strelac. Burno će biti i na polju ljubavi. U ovom periodu će velikom brzinom kroz znak Ovna prolaziti Jupiter i donositi lakša ostvarenja i mogućnost uspeha.

Već od 27-og januara, kreće značajan uticaj na sve brakove, koji će delovati do 14-estog juna. U ovom periodu će se dati prilika svim brakovima koji su u krizi, da poprave svoje odnose. U tome će uspeti svi oni, kod kojih još uvek postoji ljubav i potreba za partnerom. Sam uticaj zahteva spremnost na prilagođavanje, odricanje i odgovoran odnos prema zajedničkom životu. To neće biti lako, ali svi oni koji su spremni da očuvaju brak, menjaju sebe, u većoj meri će to i ostvariti.

Tokom aprila Merkur će ići retrogradno u susret Veneri, planeti ljubavi i doneti mogućnost susreta sa starom vezom. Lako se mogu rasplamsati stare strasti.

Početkom juna u znak Bika, ulazi Jupiter i počinje snažno da deluje na pripadnike ovog znaka. Automatski će biti pozitivno aktivirani i ostali Zemljani znaci – Devica i Jarac.

Od početka juna do prve polovine novembra, može doći do ostvarenja platonskih ili tajnih ljubavi. Da bi se očuvala ’idealna’ ljubav, potrebno je da u partneru vidite sve njegove kvalitete i jasno mu date do znanja da to prepoznajete i da vas upravo to čini sretnim i ispunjenim. Uticaj će najviše delovati na Vodolije i Ribe, ali i na druge znakove. Međutim, u ovom periodu će doći i do mnogih razočaranja. Sve veze koje su nejasno postavljene, odnosi nisu u potpunosti definisani, kriju se neke stvari od partnera… u ovom periodu donose istinu na videlo, i najverovatnije definitivni raskid.

Početkom jula imamo još jedan značajan uticaj, koji će doneti nagle promene na emotivnom planu. Tu će biti mogućnosti ostvarenja ljubavi na prvi pogled, do burnih i neprijatnih sukoba i raskida. Osobe koje u ovom periodu raskinu vezu, teško će uspeti da povrate partnera. Uopšte do kraja godine, nije preporučljivo da burno i nekontrolisano reagujete na izjave i postupke svog partnera, jer takvim ponašanjem možete samo izazvati raskid. Uticaj koji donosi takva dešavanja, deluje naglo i neplanirano, kao prava mala eksplozija.

Godišnji ljubavni horoskop za sve znake pojedinačno

Ovan

Pripadnici ovog znaka, tokom ove godine mogu očekivati mnoga dobra dešavanja. Ovo je godina Ovnova, pa ne mirujte, angažujte se na svim poljima života, ako želite veća ostvarenja. Naravno, angažujte se i na polju ljubavi, bez obzira da li ste usamljeni ili u vezi ili braku. Obzirom da ste strastveni i uporni, vi možete postići značajna ostvarenja na polju ljubavi. Vi volite da birate i organizujete, što će vam u ovom periodu biti olakšano. Samo nemojte da mirujete i dozvolite da ovi divni uticaji prođu pored vas.

Ako ste usamljeni početkom godine će te biti zainteresovani za novo poznanstvo, koje će te najlakše ostvariti sa nekim Vatrenim znakom – Ovan, Strelac ili Lav. Ljubav će biti ostvariva kroz daljine, putovanja, ali i na radnom mestu, ili u školi, na fakultetu.

Već tokom marta do nove ljubavi se dolazi preko prijatelja. Velike su mogućnosti da neko dugotrajno prijateljstvo postepeno pređe u emotivnu vezu. Sve se dešava neprimetno, kao ulazak u san. Osobe koje su u vezi imaće jedan sjajan period, kada će moći da postignu veći sklad i ostvarenja sa svojim partnerom. Ukoliko ste imali veće nesuglasice u prethodnom periodu, ovo je vreme kada vaš odnos možete dovesti u željeni red. U aprilu će biti aktuelne tajne ljubavi. Tokom ovog meseca, može doći i do vraćanja stare ljubavi, koju niste preboleli. Ovo najavljuje retrogradni Merkur, koji ide prema Veneri, planeti ljubavi. Daće vam se prilika da sretnete ili na bilo koji način aktivirate kontakt sa bivšim partnerom, što će i omogućiti ovakva lepa dešavanja.

Više uživanja, izlazaka na vama draga mesta, imaćete već od druge polovine maja. Na mestima zabave, se lakše dolazi do aktiviranja nove veze. Partner je najverovatnije rođen u znaku Bika. To može biti i bilo koji drugi Zemljani znak – Devica ili Jarac.

Juli vam donosi puno emocija. Ako ste u vezi, radije će te sa svojim partnerom provoditi više vremena u kućnoj atmosferi. Ukoliko ulazite u novu vezu, ovde će biti više mogućnosti upoznavanja partnera u vašoj blizini, možda stanuje blizu vas ili bilo šta drugo.

U avgustu će biti više novih veza. Ljubav vam se nudi sa svih strana. Sami će ostati samo oni koji budu pasivni.

Tokom septembra i oktobra, mnogi koji su u vezi, planiraju zajednički život.

Novembar donosi strastvene veze, koje u narednom mesecu mogu doneti dublji i stabilniji odnos, koji vodi u trajnu vezu.

Bik

Tokom početka godine, bićete više nego inače, zainteresovani za ljubav. Ostvarićete svoja očekivanja sa jednom Škorpijom. Ovo će vas izvući iz monotonije i doneti jednu strasnu i stabilnu vezu. Osobe koje su u dugoj vezi, planiraju zajednički život. Ispunjene emocije.

Februar donosi stabilizaciju odnosa u vezama. Veliki planovi i ostvarenja.

Već tokom marta dolazi do aktiviranja veze na radnom mestu, fakultetu ili školi. Ulazak u novu vezu će u potpunosti preokrenuti dalji tok vašeg života. Sagledaćete da i na drugačiji način možete doći do sreće i uživanja. Događaju vam se nove stvari. Aktivnosti za koje niste ni znali da vas mogu usrećiti. Veliki preokret.

April će biti vrlo interesantan. Ovde će biti različitih dešavanja. Novi početak je moguć sa mlađom veselom osobom. Ako ste u vezi i dođe do nesporazuma i razdvajanja, do kraja meseca imate velike šanse da obnovite odnose sa partnerom. Poučeni prethodnim iskustvom, ne ponavljajte istu grešku, stabilizujte odnose.

U drugom delu maja Venera, ulazi u vaš znak i donosi ljubav. Imaćete želju da promenite svoj imidž, da više pažnje posvetite svom izgledu i uspećete da skrenete pažnju na sebe. Izbor će biti vaš.

Uticaj nastavlja da deluje i tokom juna. Tada u vaš znak ulazi Jupiter i pridružuje se Veneri, tako da će biti više udvaranja i mogućnosti ostvarenja na emotivnom planu. Sami će te biti vrlo raspoloženi i spremni za nove kontakte. Ukoliko u ovom periodu budete putovali ili na bilo koji način kontaktirali sa osobama iz inostranstva ili bilo koje daljine, ostvarićete vezu kakvu ste odavno priželjkivali. Sreća je na vašoj strani. Samim tim što Jupiter ulazi u vaš znak, ovaj uticaj vam donosi mnoga bolja ostvarenja na svim poljima života, pa i u ljubavi. Od vas se samo očekuje da budete aktivni i ne propuštate date prilike.

U julu ćete imati bolju materijalnu situaciju, koja će vam omogućiti više izlazaka, zadovoljstva, pa i nove kupovine, ulepšavanja… Tokom avgusta će te verovatno odlučiti da putujete, tu vas tek čekaju lepa iznenađenja. Već krajem avgusta i u prvoj polovini septembra, Venera ulazi u vaše polje ljubavi. Šta reći, ljubav vam se ostvaruje.

Desetog oktobra, Venera ulazi u Škorpiju. Ona će tu boraviti i početkom novembra. Ovo vam daje nove mogućnosti ostvarenja na polju ljubavi, ako to do tada niste ostvarili. Osobe koje su u vezi mogu očekivati samo dobra dešavanja tokom ovog perioda.

Veze koje se aktiviraju tokom novembra, ozbiljniji tok će poprimiti u decembru.

Blizanci

Slobodnim pripadnicima ovog znaka, tekuća godina donosi sudbinsku ljubav. Ovde će morati biti oprezni i stabilni kada se upuste u takvu vezu. Partner će biti vrlo zahtevan, tako da očuvanje veze u mnogome zavisi od vašeg odnosa prema partneru. Vrlo lako ga možete izgubiti, ako mu ne posvetite dovoljno pažnje i nežnosti. Ovaj uticaj će najlakše odraditi, ukoliko sami ne budete dovoljno uvažavali svog partnera, i sebe doživljavali kao važniju i veću ličnost. Sve zavisi od vas samih. Inače je ovo godina u kojoj ćete dovesti u red vaš emotivni život. Imate tri povoljna uticaja, koji vam to omogućavaju. Tokom aprila, avgusta i novembra, retrogradni Merkur, koji je i vaš vladar, će vam to i omogućiti. Tada će vam se dati mogućnosti da emotivni život dovedete u željeni red. Ali se ovde daje i mogućnost pomirenja sa voljenom osobom. Oni koji budu u ovim periodima uspeli da se pomire sa voljenom osobom, imaju priliku da se ostvare u vezi. Povoljnija dešavanja možete očekivati tokom aprila i novembra. Tada je sreća na vašoj strani. Pa ako vam je stalo do stare ljubavi, menjajte sebe i pružite oboma još jednu priliku. Biće dobrih rezultata.

Već u januaru će mnogi praviti planove o zajedničkom životu sa partnerom. Više razumevanja i sreće ćete imati sa svojim partnerom. I veze koje krenu u ovom periodu imaju dobru budućnost. Ovakvo raspoloženje će vas držati i u februaru.

Slobodne osobe će u martu biti preokupirane željom da se ostvare na ovom planu. Daće sebi više slobode i sami će se potruditi da skrenu pažnju na sebe.

April vam omogućava da stabilizujete odnos sa partnerom, a mnogima koji su u prethodnom periodu raskinuli vezu, daje se mogućnost pomirenja. Inicijativa će biti vaša. Tajna ljubav i mnogo uživanja stiže tokom maja. Izgubićete razum. U vaš znak planeta ljubavi ulazi u junu. Tada ćete se dvoumiti između dva partnera, a možda biti i u duploj vezi.

Tokom jula će te više razmišljati o letovanju i putovanju. Poznanstvo sa osobom krupnih očiju, donosi emocije.

Avgust vam omogućava susret sa partnerom, ukoliko ste teritorijalno udaljeni. Neke veze se obnavljaju.

Hteli vi to ili ne tokom septembra i oktobra, ulazite u novu vezu, ako ste usamljeni. Ono što vam se dešava, to je prava ljubav. Partner je lepih manira, prijatan u komunikaciji, i sve vam ide lako. Ne dvoumite se mnogo i ne razmišljajte o staroj ljubavi, jer već tokom novembra možete izgubiti novog partnera, koji će osetiti vašu otsutnost.

U decembru će te više energije uložiti u održanju sklada sa partnerom.

Rak

Očekujte uspeh u karijeri koji će vam se omogućiti prvom polovinom godine. Ostvarenja na ovom polju života će podići vaše samopouzdanje i bićete spremniji nego ikad za ostvarenje i na emotivnom planu života. Polje karijere govori o profesionalnoj i ličnoj karijeri. Što upravo i potvrđuje da na oba plana možete očekivati bolja dešavanja, ali uz vaše angažovanje. Čak i ako ne budete dovoljno aktivni imaćete lakša ostvarenja, ali u blažem obliku. Zato ne mirujte, osvrćite se oko sebe i ne propuštajte ništa što vam životdonosi. Ovaj povoljan uticaj vam se neće uskoro ponoviti. Već u januaru imaćete velike mogućnosti da pronađete srodnu dušu u svom poslovnom okruženju. Neće vas ostaviti ravnodušnim, vesela osoba koja je uvek spremna za druženja i nova dešavanja.

Februar vam donosi nove izazove. Zauzeta osoba će vam otvoreno pokazati svoju naklonost. Na vama je da odlučite, da li ste spremni da uđete u takvu kombinaciju. Ta osoba će vam biti veliki oslonac u nekim bitnim dešavanjima. Ovaj mesec je vrlo povoljan za ljubav i može vam doneti stabilnu vezu.

Mart donosi podršku partnera u svakom smislu. Šta više on će insistirati da vam pomogne.

April budi čežnju za neostvarenom ljubavi, koju će te tokom ovog meseca moći i da ostvarite.

Maj vam donosi vatrenu ljubav. Osoba kojoj se dopadate neće lako odustati od vas. Organizovaće mnoge aktivnosti kako bi vas napokon osvojila. Do kraja meseca imate mogućnost da uđete u vezu. Već tokom juna će te se dvoumiti, da li ste napravili pravi izbor. Ne donosite konačne odgovore, jer vam nailazi jedan sjajan period u kome će te znati šta vam je činiti.

Početkom jula Venera ulazi u vaš znak. Više će te biti zainteresovani za emotivna ostvarenja. Izbor je na vama. Ukoliko ste u vezi, ovaj period vam daje skladne odnose sa partnerom.

U avgustu planirate put koji vam donosi mogućnost veze sa osobom, koja svojom pojavom i ponašanjem skreće pažnju na sebe. Prijaće vam dominantan partner, oko koga se uvek nešto interesantno dešava. Već u septembru pronalazite srodnu dušu u svom bližem okruženju. Moguće je poznanstvo i preko bližih rođaka, komšiluka i sl.

Ako ste još uvek slobodni u oktobru će vašu pažnju privući jedna Škorpija. U vaše polje ljubavi ulazi Venera i donosi ljubav. Novembar će vam pružiti više izlazaka i zabave. Bićete u elementu i ništa neće moći da pokvari vaše raspoloženje. Isti trend će vas držati i tokom decembra.

Lav

Već početkom godine Venera ulazi u vaše polje ljubavi. Nećete moći odoleti izazovima.

Februar vam daje mogućnost ostvarenja u ljubavi na radnom mestu. Takođe tokom februara počinjete da primate jake uticaje Jupitera, koji ulazi u znak Ovna, i samim tim povoljno deluje i na vas. Uticaj će trajati u narednih pola godine. Ovo je jedan sjajan period za vas. Ne samo da će vam omogućiti veća ostvarenja u ljubavi, već i na svim poljima života, naročito tamo gde se budete više angažovali. Druga polovina godine vam donosi poboljšanje materijalne situacije.

Mart je povoljan za nove veze jer daje mogućnost trajnosti. Duge veze imaju ozbiljnije planove za budućnost. Bračni parovi će pokazati više topline svom partneru, i omogućiti bolja dešavanja na polju braka. Tokom aprila će te više biti preokupirani bivšom vezom. Ako dođe do pomirenja, možete očekivati da će dalje funkcionisanje biti zadovoljavajuće. Zato ako vam je stalo do bivšeg partnera ponudite mu nešto novo i drugačije. U periodu razdvajanja ste realnije mogli da sagledate šta je uticalo na vaše razdvajanje. Ne ponavljajte iste greške.

Poznanstvo koje ste ostvarili na putu, krajem aprila nastavlja se i u maju. Stišava se prvi utisak i stabilnije pristupate novoj vezi. Izlazak sa prijateljima u junu, donosi više mogućnosti. Možda će te se dvoumiti između dve osobe, ali će te ipak odlučiti da prihvatite osobu koja je rođena u znaku Blizanaca. U jednom kraćem periodu možete biti i u duploj vezi. Juli vam donosi interesovanje za tajnu vezu. To može biti slobodna osoba, ali iz bilo kojih razloga će te želeti da to ostane u tajnosti. Možda je partner iz vašeg bližeg okruženja, posla i sl. Avgust će biti izuzetno aktivan. Tada Venera ulazi u vaš znak. Šta biste više želeli. Retrogradni Merkur se tada pridružuje Veneri i daje vam mogućnost da sredite svoj emotivni život. Očekujte i pomirenje.

Više ćete se okrenuti sebi samima tokom septembra. Bavićete se svojim izgledom. Da biste već u oktobru imali veće mogućnosti druženja. Fasciniraće vas jedna osoba. Na sreću naklonost će biti obostrana. Možete je upoznati preko brata ili sestre.

Na kućnom okupljanju tokom novembra vam se daju nove šanse. Srećete osobu iz vašeg bližeg okruženja ili imate iste prijatelje.

Decembar donosi nova interesovanja na mestima za zabavu ili rekreaciju. Cela godina će vam biti vrlo aktivna na polju ljubavi. Pa iskoristite ove dobre uticaje.

Devica

Iako volite da se usmerite samo na jednu osobu, početak godine će vam doneti veća interesovanja i više slobodne, nego uobičajeno. Bićete skloni flertovanju i novim eksperimentisanjima, što vama nije srodno. Početkom februara Venera ulazi u vaše polje ljubavi. I dalje će vas držati dobro raspoloženje i želja za ostvarenjima na ovom polju života. Ulazite u vezu koja će vam omogućiti da postignete emotivnu stabilnost. Baš ono što vam je potrebno.

Mart vam donosi partnera koji je u skorijem periodu raskinuo trajnu vezu. Biće to srodna duša, sa kojom će te se lako uklopiti. Budite aktivni. Venera ulazi u znak Riba, tokom aprila. To će vas isto pokrenuti i doneti novu vezu, sa osobom koja zna da pruži ljubav. I vi se malo otkravite i otvorenije pokažite šta osećate. Partner će velikodušno znati da vam uzvrati.

Krajem aprila Venera u Ovnu vas neće ostaviti ravnodušnim. Vašu strast će probuditi osoba koja će u vaš život uneti mnogo energije i strasti. Ovakvo raspoloženje vas drži i početkom maja. Da biste već u drugoj polovini maja, mogli ostvariti stabilnu vezu sa nekim Zemljanim znakom – Bik, Devica ili Jarac. Biće aktuelna i neka veza od ranije, koja je kod vas probudila jaku strast.

Ulazak Jupitera u znak Bika, tokom juna i na vaš znak deluje blagotvorno. Život vam donosi bolje dane na svim poljima života, pa i u ljubavi. Ako upoznate osobu koja dolazi iz daleka, to će biti dobitna kombinacija.

Prijatelji neće dozvoliti da budete usamljeni u julu. Na sve načine će uticati na dešavanja u vašem emotivnom životu. Nema vam druge, prijatelji znaju šta vas najviše privlači i kakva vam je osoba potrebna, kako bi vas usrećila. Blizina starog partnera će u avgustu uneti nemir u vašu dušu. Niste ravnodušni, ali ni potpuno sigurni da li i dalje želite starog partnera. Ulazak Venere u vaš znak, krajem avgusta će vam dati odgovor. Pojava nove osobe u vašem životu u potpunosti može potisnuti staru vezu. Septembar vam omogućava da se potpuno posvetite novoj vezi i stabilizujete svoj emotivni život.

Više aktivnosti i izlazaka vas očekuju tokom oktobra i novembra. Ova godina vas konstantno pokreće i daje nove mogućnosti. Kao da ste izašli iz dubokog sna, život vam je naklonjen i donosi više radosti. Ako ste u dugoj vezi, sa partnerom će te želeti da ostvarite nova interesovanja i razbijete monotoniju.

Sve doživljaje i dešavanja na emotivnom planu će te svoditi tokom decembra. Napravićete pravi izbor, da li je to stara veza obnovljena, ili neka nova, svejedno.

Vaga

Već neko vreme u znaku Vage, boravi Saturn, koji donosi izvesna ograničenja ovom znaku. Ipak se on ovde dobro oseća i donosi ambiciju. Jedino je malo nepovoljan za brak. Svi oni koji u ovoj godini stabilno i odgovorno pristupaju životu, prihvataju odgovornost svojih postupaka, mogu mnogo toga dobrog da dobiju od ovog Saturna. Krajem januara Saturn kreće retrogradno i u narednih šest meseci će omogućiti Vagama, da postignu ostvarenja koja nisu mogli u prethodnom periodu, iz bilo kojih razloga. Možda je došlo vreme kada bi trebali da menjate svoj odnos prema životu i dešavanjima.

Februar omogućava više komunikacija i kontakta. Nova poznanstva. Odnosi sa bliskim rođacima i okruženjem se na svoj način popravlja. Kroz bilo koji vid kretanja i komunikacija, možete doći u kontakt sa dragim bićem. Misli su vam pozitivne i primećujete lepotu i sklad oko sebe. U vaše polje ljubavi tokom marta, ulazi Venera i donosi veći sklad u partnerskim odnosima. Bićete više zainteresovani za emotivnog partnera i prema njemu će te se ophoditi sa više pažnje i nežnosti. Naravno i slobodne osobe imaju više mogućnosti za ostvarenja na ovom polju života.

Ukoliko u ovom periodu niste u potpunosti uspeli da popravite odnose sa partnerom, to će te moći u aprilu. Neke nejasnoće u odnosima rešavate. Slobodne osobe imaju najviše mogućnosti da ponovo uspostave kontakt sa starim partnerom.

Maj i juni će proći u planovima o putovanjima, bez obzira da li ste u vezi, braku ili ste slobodni. Juli donosi više emocija i toplih osećanja. Glavni vam je cilj da se ostvarite na polju ljubavi. Već u avgustu imate veću podršku prijatelja, koji će se na neki način pozitivno umešati u vaš emotivni život. Uticati na poboljšanje odnosa sa partnerom ili vas upoznati sa novim.

Septembar vas može dovesti u izvesne sumnje, da li po pitanju partnera ili vaših osećanja prema njemu. Možda vašu pažnju privuče druga osoba. U drugoj polovini septembra Venera ulazi u vaš znak i donosi odgovore. Oktobar će doneti pozitivne odluke i više sreće. Blistate. I novembar vam je naklonjen. Sve se vrti oko ljubavi, partnera, da li starog ili novog. Ukoliko ste usamljeni vreme je da se malo više okrenete svojim željama i ostvarenje je tu negde oko vas.

Više će te biti usmereni na poboljšanja odnosa u domu, tokom decembra. Prijatna iznenađenja od strane partnera. Ukoliko ste sami stupićete u kontakt sa osobom koja se nalazi u vašoj blizini, a niste imali priliku da je upoznate. Možda je to neko ko se u skorijem periodu doselio.

Škorpija

U ovu godinu Škorpije ulaze sa velikom željom da se ostvare u emotivnom životu. Potpuno će se posvetiti ostvarenju na ovom polju života, bez obzira da li su usamljeni ili u vezi ili braku. Ništa neće moći da ih odgovori od njihovih namera. Jednostavno, to je nešto jače u njima. Biće prisutna ljubomora, koja vam dušu izjeda. Potrebno je da ovaj osećaj svedete na realniji nivo i da vas svaki postupak ili izjava partnera ne dovodi u sumnju, ljubomoru. Otvorena ljubomora vam kvari odnos.

Smirenost postižete već u februaru. Pozitivno razmišljate o svemu onome što se dešava oko vas. Stabilizujete svoje misli i tačno znate šta vam je raditi. Koji su vam prioriteti.

Mart vam donosi više slobodne volje i sami sebe organizujete na koji način možete doći do boljih ostvarenja. Retrogradni Merkur u aprilu ide prema Veneri i omogući će vam da dođete u kontakt sa bivšim partnerom. Tada će te jasno sagledati da li od vašeg odnosa može biti nešto.

Ulazak Venere u znak Bika, tokom maja vam daje veće mogućnosti ostvarenja na polju ljubavi. Ovo je pravo vreme da se angažujete i učestvujete u svim zbivanjima oko sebe, kako biste se što bolje ostvarili i zadovoljili svoje emocije.

Značajan je i juni, kada u znak Bika ulazi Jupiter, i donosi vam olakšana funkcionisanja na svim poljima života, ali i na polju ljubavi. Imaćete više sreće i lakoće da se ostvarite. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu i donose sreću.

Juli donosi ljubav na putu ili fakultetu. Sami će te biti zainteresovani za daljine i putovanja. Želećete nešto da promenite u vašem životu i u tome će te uspeti.

Glavna preokupacija tokom avgusta će biti ljubav. Dali ste sebi cilj od koga nećete lako odustati. Više zabave i druženja, gde dolazi i do novih emotivnih ostvarenja. Vašu pažnju će privući osoba rođena u Vatrenom znaku – Ovan, Lav ili Strelac. Prijatelji neće biti ravnodušni ukoliko ste sami i u septembru. Potrudiće se da vas spoje sa osobom do koje vam je stalo. Da li je to bivša veza ili nova simpatija, svejedno.

Oktobar vam može doneti tajnu ljubav, koja ubrzo može izaći u javnost. Tada u vaš znak ulazi Venera i donosi više sreće na polju ljubavi. Više pažnje će te posvetiti svom izgledu, ali i naći način kako da se ostvarite na ovom polju. Novembar donosi više radosti i optimizma. Vesela i pomalo neozbiljna osoba, će privući vašu pažnju.

Stabilnost u odnosima se postiže u decembru. Prepoznajete kvalitete vašeg partnera. Ukoliko ste slobodni neka starija osoba vam se udvara.

Strelac

Već u januaru u vaš znak ulazi Venera i donosi radost. Potpuno ste u svom elementu, bez obzira da li ste u vezi ili ste slobodni. Sami će te sebi dati više slobode i omogućiti veća ostvarenja. Želećete da promenite nešto na sebi, da li stil oblačenja, frizutu i slično. Uspećete tom promenom da privučete suprotni pol.

Ulazak Jupitera u znak Ovna, početkom februara, mnogo toga dobrog će doneti i vama. On će na vaš znak pozitivno delovati narednih pola godine. Tada će velikom brzinom prolaziti kroz znak Ovna, tako da će te i vi sami biti u nekom užurbanom tempu, jer vam se daju mogućnosti ostvarenja sa svih strana, i to ne samo u emotivnom životu, već i na drugim poljima. Ovan je znak koji predstavlja vaše polje ljubavi. Šta biste više mogli da poželite. Budite aktivni.

Mart donosi nove mogućnosti kroz kontakte. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, a vi prepoznajete ko vam u tom novom druženju najviše odgovara. Ovde može doći i do ljubavi na prvi pogled.

Krajem aprila Venera ulazi u vaše polje ljubavi. Ovde je prisutan i retrogradni Merkur, koji će vam omogućiti da svoj emotivni život dovedete u željeni red. Takva tendencija će vas držati i tokom maja.

Ukoliko uspete da započnete vezu tokom juna, očekujte veću stabilnost i trajnost veze. U ovom periodu osobe koje su u vezi, planiraju zajednički život, koji bi započeli tokom avgusta.

Juli donosi emotivne kontakte iz strasti. Ako uspete vezu da održite do avgusta, čeka vas prijatno iznenađenje. U mnogim životnim očekivanjima će te naći sklad sa novim partnerom. Odlazak na godišnji odmor ili put, u avgustu donosi novu ljubav. Naročito ako se vraćate u isto mesto, gde ste već jednom bili.

U poslovnom okruženju tokom septembra, možete očekivati lepa emotivna dešavanja. Dolazak nove osobe budi vaše interesovanje, ili je ovo nešto što vas je oduvek zanimalo. Daće vam se prilika da realizujete ovaj odnos, tokom oktobra. Imaćete i podršku bliske osobe u ovom ostvarenju.

Venera ulazi u vaš znak u novembru, gde će se zajedno naći i retrogradni Merkur. Imaćete više mogućnosti. Osim lepih dešavanja na emotivnom planu, imaćete i velike mogućnosti obnavljanja odnosa sa bivšim partnerom. Ako sva ova dešavanja budu išla lako i obostrano donosila sreću, našli ste pravu osobu za sebe. Naročito ako budete odgovorni u svom odnosu prema partneru, uspećete u potpunosti da svoj emotivni život dovedete u red, tokom decembra. Partner će vam biti veliki oslonac i uticati na vas da budete odgovorniji prema sebi.

Jarac

Ovo je godina kada ste vrlo ambiciozni, želite da se ostvarite kroz ličnu i profesionalnu karijeru. Strpljivi ste i uporni, i znate da na lak način ne možete doći do većih ostvarenja. Ništa zato, vi ste i onako vrlo stabilni, a strpljenja imate i na pretek.

Pravićete tajne planove, tokom januara. Osoba koja vam se dopada vam je na neki način neuhvatljiva. Napravićete siguran plan, koji će te realizovati u budućem periodu.

U vaš znak, početkom februara ulazi Venera, i donosi radost, pojačanu želju za ostvarenjem na emotivnom planu. Ukoliko ste u vezi, odnosi sa partnerom su odlični. Spremnost na obostranu podršku.

Više pažnje će te posvetiti svom izgledu, tokom marta. Materijalna situacija će biti dobra, pa će te se moći i ponoviti, ali i sebi omogućiti više izlazaka, koji se nastavljaju i u aprilu. Srodnu dušu srećete u svojoj blizini. U isto vreme će vas mučiti i bivša veza, gde ste potpuno neodlučni. Imaćete priliku da dođete do kontakta sa bivšim partnerom, što će vam pomoći da donesete konačnu odluku. Ko vam je bitniji, bivši ili novi partner.

U maju, Venera ulazi u polje vaše ljubavi i najavljuje ljubav. Ne povlačite se u sebe, naprotiv, budite što aktivniji i ljubav će vam se desiti. Juni označava jedan bitan preporod. Tada u Bika ulazi Jupiter i najavljuje sretna dešavanja i u vašem znaku. Težište će biti na polju zabave, razonode, rekreacije, a naravno i ljubavi. Osoba koja dolazi iz inostranstva ili bilo koje daljine, ima kontakt sa inostranstvom, često putuje, će se naći na vašem životnom putu. Bilo koji početak u ovom periodu daje dobre tendencije do kraja godine.

Juli označava period u kome će mnoge veze prerasti u nešto više i stabilnije. Mogućnost širenja porodice, kroz potomstvo, ali i želja za ulazak u zajednički život. U avgustu možete očekivati prolaznu avanturu, koja će vam prijati na svoj način. Veze koje krenu u septembru imaju tendenciju trajnosti. Ovo može biti prava sudbinska ljubav, koju ste čekali čitavog života.

Prisutna će biti ljubomora tokom oktobra, da li sa vaše ili partnerove strane. Novembar vam donosi više radosti i jedan opušten stav. Lakše će te se ostvariti na emotivnom planu, da li kroz trenutnu vezu ili novo poznanstvo. Partneru prija vaše raspoloženje i spremnost da na širi način prilazite svemu što se dešava između vas dvoje. Venera ulazi u vaš znak tokom decembra, i najavljuje da će te dočekati kraj godine emotivno ispunjeni i stabilni. Zadovoljavajući odnos sa partnerom, ali i nove veze obećavaju.

Vodolija

Ukoliko ste usamljeni početkom godine će te biti više nego uobičajeno zainteresovani da se ostvarite na emotivnom planu. U nedoumici ste, jer vam se dopada osoba koja je izraženo ljubomorna i osećate da vas u potpunosti želi za sebe, što vama nikako ne odgovara. Ovde možete doći do dobrog kontakta i većih ostvarenja, ukoliko uspete da vladate ljubomorom i očekivanjima vašeg partnera. Nemojte sami da ga provocirate.

Bolje mogućnosti će te imati u februaru, kada Jupiter ulazi u Ovna, i pozitivno utiče i na vaš znak. Ovaj uticaj će trajati do juna i ubrzano donositi različita dešavanja, a na vama je da se aktivirate i ne propustite ono što vam život donosi.

I u martu možete očekivati lepa dešavanja, jer Venera ulazi u vaš znak. Raspoloženje i pozitivna energija vas drže i na neki način privlači srodne duše, gde se možete lako ostvariti na emotivnom planu. U aprilu će te želeti da vratite svoj stari sjaj, naročito ako ste se u zadnjem periodu na bilo koji način zanemarili. Inspiracija će biti stara veza, koja nema zaborava. Sve zavisi od vas, koliko se budete angažovali.

Maj vam donosi jedan mirniji period u kome će te sa partnerom želeti da više vremena provodite na nekom diskretnom mestu.

Venera ulazi u vaše polje ljubavi početkom juna. Ljubav vam se nudi sa svih strana. Gde god da se okrenete, ili neko privlači vašu pažnju ili vi skrećete pažnju na sebe. Ovaj period može doneti sudbinsku ljubav, u kojoj će te se ipak morati više dati, kako bi je sačuvali. Za stabilizaciju tek započete veze, je povoljan juli. Ako u ovom periodu sačuvate partnera, očekujte dobra dešavanja.

Mnogima avgust donosi želju za zajedničkim životom sa partnerom. Tada će biti aktivna dešavanja i kod onih koji su u skorijem periodu raskinuli vezu, velika mogućnost pomirenja. Partner je shvatio da je preterao u svojoj dominaciji.

Septembar vam donosi ljubav iz daljine, osobu koja dolazi iz inostranstva ili često putuje. Ako sami budete putovali, u ovom periodu, srešćete vrlo interesantnu osobu, koja će ostaviti jak utisak na vas. Susret sa Vodenim znakom – Rak, Škorpija ili Ribe, doneće novu ljubav u oktobru. Novi partner će vam pokazati više emocija i topline, što će vam naravno prijati. Stara ljubav vam ne da mira u novembru. Imate sve mogućnosti i dobre prilike, da dođete do obnavljanja veze.

Mudro će te kriti svoje namere i planove, tokom decembra. Da li planirate ostvarenje tajne veze ili želite diskretno da se približite dragoj osobi, svejedno.

Ribe

Vaše misli je okupirala osoba koja često putuje, iz neke daljine je, ili je poznajete sa fakulteta, početkom godine. Veća ostvarenja možete očekivati u februaru, kada će te znati na koji način da stupite u bliži kontakt sa ovom osobom. To vam je za sada glavni cilj.

Ulazak Jupitera u znak Ovna, će i vama doneti dobra dešavanja. Sve ono što ste tajno planirali, sada imate priliku i da realizujete. Bićete diskretni u svom zavođenju, jer vas podržava Venera iz polja tajni tokom marta.

Venera ulazi u vaš znak početkom aprila. Doneće vam više radosti i ostvarenja ukoliko ste usamljeni. Ako ste u vezi, a bilo je nekih problema u prethodnom periodu, sa partnerom će te uspeti da vratite stari sjaj. Imali ste različita očekivanja, jedno od drugog. Konstruktivan razgovor donosi rešenje.

Bićete spremniji nego ikad, da se tokom maja više družite, da upoznajete nove ljude. Sami kontakti mogu doneti stabilnu vezu i to sa osobom iz vaše neposredne blizine. Samo se malo više okrenite oko sebe, ljubav je tu. Ulazak Jupitera u znak Bika početkom juna, neće ni vas ostaviti ravnodušnim. Ljubav sa Zemljanim znakom – Bik, Devica ili Jarac, je na pomolu. Sa Zemljanim znakovima se inače dobro dopunjavate, jer im vi pružate emocije, a oni vama stabilnost. Jedno drugom pružate ono što vam je potrebno. Ovo je i period stabilizacije odnosa, ukoliko ste u vezi ili braku. Poboljšanje odnosa.

Dobru tendenciju očekujte i u julu, jer Venera ulazi u vaše polje ljubavi. Bićete u svom elementu i lako doći do nove veze. Avgust vam donosi više strasti, a ako dolazi do početka veze, to će biti sa osobom koja je na svoj način dominantna, vesela i privlači pažnju gde god da se pojavi. Njegov sjaj i sreća prelazi i na vas.

U ovom periodu će te na neki način, nesvesno zaboraviti staru ljubav. Osetićete potrebu da je vreme da se skrasite sa jednom osobom, i to baš onom koja je trenutno preko puta vas, u septembru. Možda je ovo prvi put, da stvarno želite da uđete u zajednički život. Partner je detaljan u planovima i daje vam oslonac. Ako se niste skrasili u ovom periodu, oktobar donosi veća iznenađenja.

Optimizam koji vas drži u novembru, će pozitivno uticati na suprotni pol. Ništa ne može da pokvari vašu sreću i osećaj radosti. Znate da su na pomolu interesantna dešavanja, koja će vas naglo izdići i usrećiti. U decembru će bitnu ulogu u vašem emotivnom životu odigrati bliski prijatelji. Ulazak u takvu vezu, će doneti potpunu stabilnost u vaš emotivni život. Možda neki Jarac.

Sa kojim znakom možete najbolje da se uklopite tokom ove godine Ovan će tokom ove godine moći da uspostavi sklad sa svim znakovima. Po običaju će sam praviti odabir, podržan Jupiterom u svom znaku. Biće spreman za sve kombinacije. Iznenadiće se saznanjem da može i na druačiji način da upozna sreću.

Bik će se više ostvariti u drugoj polovini godine. Rak, Devica, Jarac ili Riba, će biti njegov izbor. Škorpija je ipak ta za koju će se najpre opredeliti. Sa njom ipak možete ostvariti najbolji sklad.

Blizance očekuje sudbinska ljubav, u kojoj će se morati više dati. Vatreni Ovan ili Lav će mu najviše prijati. Moguće i neki Rak. Ne štedite sebe kada naiđete na osobu o kojoj ste uvek sanjali.

Rakovi će naći stabilnost pored Vage, ali i Vatreni Ovan će na svoj način pozitivno uticati na njega. Stimulisati ga. Stepen ostvarenja na emotivnom planu, zavisi samo od vašeg angažovanja.

Lavovi će po običaju sami birati svoju srodnu dušu. Ipak jedna Vaga će uspeti da ga skrasi. Škorpija će bezuspešno pokušavati da skrene pažnju na sebe. Ova godina vam je naklonjena, pa budite aktivniji.

Device će privući emotivna Riba, jer je uvek spremna da pruži više emocija, nego što prima. I neki Bik, ovde može odigrati bitnu ulogu, naročito u drugoj polovini godine.

Vage ipak idu na sigurno. Biće interesantni Vatreni znaci – Ovan, Lav ili Strelac. Može se provući i neka Vodolija.

Škorpije može stabilizovati samo neki Zemljani znak – Bik, Devica ili Jarac. Biće tu interesantnih dešavanja, Ovan je aktuelan.

Strelac će se više zainteresovati za Blizanca, Vagu ili Vodoliju. Sklad može naći i u osobi koja je rođena u njegovom znaku.

Jarac će imati više slobode i osim Riba, interesantna dešavanja može očekivati od jednog Ovna. Biće spremniji i za druge znakove. Ova godina na njega deluje vrlo stimulativno. Sagledaće ljubav i sa druge strane.

Vodolija će osetiti interesantna nova dešavanja sa osobama rođenim u znaku Ovna, ali i Bika. Pojaviće se i neki Blizanac, sa kojim može ostvariti veći sklad, postići raznolika dešavanja u kojima će se odlično uklapati.

Ribe u svakome vide samo onu dobru stranu. Ipak im najviše odgovara Zemljani znak – Bik, Devica ili Jarac. Tu će se naći i neki Ovan, kao iznenađenje. Željeno ostvarenje mogu očekivati i kroz tajnu vezu.

Biljana Klark 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
27.12.2010.

Crni Mesec - Lilit

bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter