Blog: astrolog Biljana Klark

27.12.2010.

Crni Mesec - Lilit

Opšta prognoza za 2011. godinu

U iduću godinu, naša zemlja ulazi sa puno optimizma. Prethodni period je bio vrlo nestabilan, ali je doneo značajna iskustva. Politički vrh je siguran da će tokom godine uspeti da završi veći deo započetog posla. To neće biti lako i bez borbe. Veliki sukobi i nagle promene na političkom planu. Svi oni koji nisu dosledni i spremni da prihvate odgovornost za svoje postupke i izjave, napustiće javni život. Skandali će obeležiti prvu polovinu ovu godinu. Borba za vlast. Na videlo izlaze dešavanja, koja će šokantno delovati na javnost.

Već od februara dolazi do prvih pozitivnih dešavanja. Saradnja sa inostranstvom najavljuje novi početak i drugačiju organizaciju. Stiže materijalna podrška zapadnih zemalja. Takva dešavanja će pokrenuti snažan napad opozicije. Što se situacija bude zaoštravala, postepeno će delovati na šire mase, koje će biti buntovne. Nastali sukobi će ostaviti negativan utisak. Postići će se dogovor, ali uz mnogo muke i pregovora. Spremnost na kompromise i strpljenje, će okončati ove nemile događaje tokom aprila. April će biti obeležen prilagođavanjem starih i novih dešavanja.

Maj je stabilniji. Počinju dogovori o poboljšanju uslova života. Penzioneri mogu očekivati bolji status i primanja. Otvaraju se Mega centri, koji omogućavaju širim masama, da na povoljniji način dođu do svakodnevnih potreba. Vode se pregovori o privatizaciji velikog sistema.

Od jula će doći do konkretnih promena, koje će prvo delovati na mikro sistem. Ovo će biti najava dešavanja koja će nam bitno promeniti život na bolje. Daje nam se prilika da se u zemlji stabilizuje situacija. Otvaraju se nova radna mesta, naročito za mlade.

Avgust će doneti predlog, dopune zakona, koji će doneti rešenja za starije osobe koje su ostale bez posla, kao tehnološki višak.

Jesen će doneti veću stabilnost, i jasnije će se moći sagledati, šta nas očekuje u narednom periodu. Mnogo toga je već dovedeno u zadovoljavajući red.

Od septembra do novembra će biti period u kome će se dovršavati započeti poslovi, naročito oni koji su već trebali biti okončani. Ova zima će biti hladna, sa jakim snežnim padavinama. Nepovoljnija dešavanja možemo očekivati već od polovine januara.

Tokom marta, ekspanzija gripa.

U emotivnom životu će isto biti velikih promena, naročito u dugim vezama i brakovima. Saturn u Vagi, generalno donosi kontrolu odnosa među partnerima. Uticaj traje od druge polovine septembra 2010-te godine, i delovaće tokom cele 2011-te godine. U ovom periodu će se mnogi brakovi razvesti, ali i raskinuti veze. Parovi koji vode neskladan život, i ne pokušavaju da nešto menjaju u odnosima, neće moći da opstanu. Tako će biti bolje i za njih same, jer će prekinuti dugotrajnu agoniju. Ako ništa drugo, imaće jedno teško iskustvo i voditi više računa u narednoj vezi.

Krajem januara počinje uticaj koji će trajati do polovine juna, i omogućiti pomirenje, među parovima koji su se razišli u prethodnom periodu. Do pomirenja će doći kod partnera, koji su sagledali svoje greške, ali i greške partnera, i spremni su da se obostrano prilagode. Uspešnija dešavanja će imati mlađi parovi i parovi koji su proveli kraći period u braku. Realnost dešavanja, posle raskida će ih navesti da prepoznaju koliko se pronalaze kroz svog partnera. Koliko im je stalo da sačuvaju vezu ili brak.

Ukoliko u ovom periodu ne uspete da nađete sklad sa partnerom, prihvatite to kao konačnu situaciju. Niste suđeni jedno drugom. Očekivanja i planovi vam se u mnogo čemu razlikuju. Shvatite to kao kvalitetno rešenje za sebe. Ostankom u vezi bi samo pogoršavali dalja dešavanja. Stabilnost u emotivnim odnosima, mogu očekivati samo parovi koji osećaju i osobu preko puta sebe. Svoj odnos grade na stabilnim vrednostima. Ne gube se u svakodnevnim sitnim dešavanjima. Svesni su svoje odgovornosti i ne ulaze u nestabilne kombinacije.

Maj će biti naklonjen za ljubav. Najavljuje ulazak u kvalitetnije veze. Osnova dobre budućnosti će biti u dobroj komunikaciji i razumevanju među partnerima. Brzo će se završiti tek započete veze, u kojima su partneri posesivni.

Već od avgusta, ali i tokom septembra, mnogi parovi se odlučuju za ulazak u zajednički život.

Biljana Klark 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter