Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Oscilacije su prisutne kod onih koji su u vezama ili u braku. Ili idete u totalni plus ili pak upadate u negativne faze. I tako naizmenično. Negativne faze u odnosu mogu dolaziti i zbog vaše i zbog partnerove nervoze – vama ne prija što ste zarobljeni u nekim okolnostima koje sada ne možete da promenite, a partner je na ivici nerava zbog finansijske i porodične tematike. Prijalo bi vam da oboje malo „izluftirate mozak“ makar kroz neko kraće putovanjce ili izlet. Slobodni Bikovi – drugi deo nedelje može doneti uživanje u flertovanju sa nekim, komunikaciju koja vam odgovara i kojoj se radujete.

Posao

Mars na samom kraju nedelje izlazi iz vašeg znaka i seli se u Blizance, vaše polje finansija – gde će boraviti narednih sedam meseci. Tim segmentom ćete očigledno u narednom periodu morati itekako više da se pozabavite. Poslovni segment funkcioniše „na preskok“ – imate dane u kojima ne možete da se sastavite od obaveza i posla, a onda dane u kojima se ništa pod milim Bogom ne dešava i bukvalno ga prespavate. Odnos sa autoritetima i šefovima i dalje nije najsjajniji i postoji nerazumevanje.

Novac

Zdravlje

Mogućnosti za sitnije probleme sa grlom.

Hrana

Akcenat bacite na ishranu koja nije toliko kalorična i koja u sebi sadrži mnogo biljnih vlakana. Povrće, voće, orašasti plodovi, integralne žitarice, kao i riba trebali bi da budu što češće na vašem meniju.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter