Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Upadate u fazu bolećivosti I ekstremne senzitivnosti I sada možete funkcionisati na više načina. Ili ćete biti preterano emotivni I svaki postupak ili izjavu od strane partnera doživljavati vrlo lično, što će vas naterati na povlačenje I tugovanje u tišini….Ili ćete pak početi da “zalivate” voljenu osobu ogromnim količinama emocija, brigom, pažnjom I nesebičnošću. Gledaćete da svaki slobodni momenat posvetite partneru. Slobodni Bikovi mogu ući u jednu priču koja se u potpunosti razlikuje od vaših dosadašnjih ponašanja I izbora kada je ljubav u pitanju. I što je najinteresantnije – zaista ćete uživati u tome! Promene koje osećate u sebi privlače drugačiji tip osoba u vaš život…

Posao

Nedelja u kojoj može doći do pozitivnih promena. Neke od njih ste očekivali Ili im se nadali, a neke baš I ne – ali zajednički imenitelj jeste da će vam ove promene prijati I u početku, ali I na duži rok. Sada vam je to baš potrebno I stiže u pravom trenutku jer ste negde na izmaku snaga I više ne možete da funkcionišete na dosadašnji način. Ne samo ovo, pojedinim pripadnicima ovog znaka se može otvoriti I jedna neočekivana poslovna prilika koju svakako morate I trebate iskoristiti.

Novac

Iako je po pitanju novca prisutan pritisak I tenzija kod vas, neki novčani prilivi ili najave istih itekako će vam popraviti raspoloženje.

Zdravlje

Mantalna napetost utiče na kvalitet vašeg života. Sada vam je potrebno mnogo opuštanja, ali bi vam I rekreacija itekako pomogla da ovo prevaziđete….

Hrana

U zavisnosti od vašeg karaktera I životnih navika, u ovoj nedelji možete otići ili u veliku borbu sa nagomilanim kilogramima I striktno okretanje principima zdrave ishrane….ili još više navaliti na hranu I pojačati apetit na maksimum. Trenutno ste na klackalici I jedno od ova dva će prevagnuti…

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.