Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner je prezauzet svojim problemima i prioritetima a vi u trenucima kada se osećate usamljeno – flertujete. Pa šta da radite kad vam je dosadno. A i prija vam kada vidite divljenje u nečijim očima i skontate koliko želi da vas osvoji. Pa dobro, da li ćete „pasti“ na ove šarmantne udvarače? Moram da priznam – jako malo verovatno. Vama je to slatko i samo se jaki na rečima, a na delu – ma nikako....Ukoliko ste slobodni, e tu već ima pravih šansi da se zaista nešto, konkretno i dogodi. Možda ćete se u početnom momentu dvoumiti ili biti nesigurni, ali jedna zanimljiva pričica itekako može da vas povuče. Imate pred sobom period koji je dobar za ljubav – iskoristite ga, šta čekate?

Posao

Vaše polje poslovne svakodnevice je aktivirano tranzitom Venere i Merkura, pa je ovo odličan period da se radi i zaradi. I da se dogovori i da se naprave neke povoljne poslovne prilike. Bićete u skroz ok radnom fazonu, spremni na saradnju i korektni prema kolegama, pa čak i onda kada se prave da „nisu odavde“ i kada očekuju da im vi priteknete u pomoć. Šta vam teško. Vi ćete u ovoj sedmici biti uvek na pravom mestu u pravo vreme. Pred kraj nedelje moguć manji nesporazum sa nadređenima.

Novac

Dosta ste se stabilizovali u ovom segmentu.

Zdravlje

Manji problemi sa kožom. Proverite hormone i stanje štitne žlezde.

Hrana

U ovoj sedmici baš i nemate neku posebnu želju da kuvate, spremate, pržite, pripremate....Najradije biste skoknuli do nekog finog restorana (još bolje ako ste u društvu) ili uzeli neki lagani zalogaj usput. Prijaće vam salate, obroci sa manje mesa i mlečni proizvodi sa smanjenim procentom masti.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.