Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sve se nešto u ovoj nedelji vrti oko vašeg voljenog bića. A čak i da se ne vrti, on namesti tako da vi prosto morate da mu poklanjate pažnju i nešto ga tetošite. Te vam se žali, te vam se hvali, te traži razumevanje, te priča milion i jednu priču koju vam je već nebrojeno puta ispričao. A vama čas lepo, a čas vam je toga preko glave. Zato ćete u ovoj sedmici malo da ga volite beskrajno, a malo da vas nervira....isto tako beskrajno. Slobodni Bikovi čavrljaju i ne prestaju. Spopali su vas udvarači sa više strana pa vi jednim okom namigujete na jednog, a drugim čitate poruku od drugog. Uživajte, može vam se.

Posao

Merkur je već u vašem polju karijere, sad će i Sunce a pred kraj radne nedelje tu će i mlad Mesec da se nacrta. Sve u svemu – gužva. I na poslu je isto tako gužvanjac, sve se bez reda i smisla dešava, na prvi pogled haotično – ali kad dođete do kraja radnog dana i saberete – ispada da ste super prošli. E takva vam je baš ova nedelja. Mnogo trke, strke i frke – ali rezultati odlični. Nadređeni će malo ili malo više da vas nerviraju i presiraju. To im je u opisu posla, ne shvatajte to naročito lično.

Novac

Preterujete sa nekim troškovima. Ipak, novac vam dolazi i tu ne postoji problem.

Zdravlje

Grlo će malo da vas grebucka, malo ćete da kašljete, a možda „padne“ I neka prehladica.

Hrana

Za one Bikove koji su baš od ove nedelje rešili da krenu na dijetu (a znam da ih ima takvih) – jao si ga vama.....Em vam je snaga volje ni tamo ni ovamo, em ćete imati sto i jednu društvenu priliku, druženje ili proslave na kojoj će biti baš onih zalogajčića od kojih vam kreće voda na usta....

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.