Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 18.01.2019 - 24.02.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Realno gledano, sve bi u vašim emotivno partnerskim odnosima u ovoj nedelji trebalo da funkcioniše dosta mirno. Partner je okrenut prema vama, pokušava da vam se podvuče pod kožu, podilazi vam – u suštini, radi sve ono što ste vi u prethodnom periodu zahtevali i očekivali, ali prilično bezuspešno. Trebalo bi da vam je sada srce na mestu, jel da? Pa zašto nije? Možda zato što ste previše oprezni, možda zato što ste previše nepoverljivi, možda zato što vam je ovo ponašanje druge strane prilično sumnjivo i pitate se šta stoji iza toga. Verovatno ništa, samo da znate....Slobodni mogu malo da odlepe za nekim....ili malo više, ali šta sad – sve je za ljude. Interesantno je, pa uživajte u dešavanjima.

Posao

Mars u vašem znaku će da vas gura. To jest – guraćete vi one situacije koje su vam bitne. Venera u Jarcu će da vam da tačno onoliko racionalnosti i praktičnosti koliko vam je potrebno da prepoznate šta valja, a šta treba odbaciti momentalno. U dogovorima ćete smatrati da je druga strana ostala pomalo nedorečena ili nejasna, pa dobro ispitajte sve „šta je pisac hteo da kaže“. U suštini, jedna fina nedelja u kojoj se mogu pokrenuti pitanja koja su vama lično veoma bitna.

Novac

Odjednom svima nešto trebaju pare i svi se okreću ka vama sa pitanjem – jel možeš da mi pozajmiš, vraćam tad i tad......Ne morate baš da izađete svima u susret, samo da znate....

Zdravlje

Mars u vašem znaku će vam dati više energije, ali on može da vam donese i probleme sa grlom, kao i mogućnost da se povredite. Pametno koristite ovaj tranzit – više se pokrenite.

Hrana

Nešto više računa biste trebali da povedete o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje koristite. Takođe – moraćete da se borite sa povremenim impulsivnim napadima gladi u kojima čistite sve što vam dođe pod ruku.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.