Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 06.11.2021 - 12.12.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner i u ovoj nedelji ima pojačanu nervozu i rastrzanost, vrti se u nekim začaranim krugovima iz kojih nikako da se ispetlja. Vaša racionalnost, strpljivost i potreba da ga razumete i pomognete mu – sprečavaće da dođe do nekih napetih momenata između vas dvoje jer ćete vi umeti da povučete pravi potez i rešite situaciju. Ni vama nije uvek lako, ali sada ste vi temelj i „mirotvorac“ u odnosu. Slobodni Bikovi – strast je sada osnova svakog novog početka. Ništa to nije loše i može pokrenuti neke vrlo zanimljive odnose koji će svakako biti vrlo burni, sa velikim emocijama ali i velikom ljubomorom.

Posao

Vi ste dobro, ali će vam oni sa kojima radite i sarađujete otežavati dane u ovoj radnoj sedmici. Oni sa kojima ste u kontaktu će vam donositi tešku i zahtevnu energiju, previše će tražiti i očekivati od vas, trošiće vam živce. Nemojte dozvoliti da tuđe nervoze vladaju vama i da vas ubacuju u potencijalne sukobe, rasprave. Informacije koje budete dobijali će biti dobre, neke će vam pomoći da rešite zapetljane situacije koje imate i isto tako vam doneti povoljnosti po pitanju finansija.

Novac

Zdravlje

Prehlade, problemi sa hormonima.

Hrana

Dobar je period ukoliko želite da napravite neke promene u načinu ishrane. Vaša vladarka je pod takvim aspektima koji mogu doneti veliki zaokret, u nekim slučajevima totalnu transformaciju. Ukoliko niste u ovom fazonu – sledeća nedelja može doneti pojačanu potrebu za mesom i mesnim prerađevinama.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter