Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 19.03.2018 - 25.03.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Svašta biste vi mogli tokom ove nedelje da uradite po pitanju ljubavi, ali ništa naročito « pametno ». Pa dobro, pogledajte to sa druge strane – ko može biti mudar kad se zaljubi I kada mu je samo u glavi kako da do osobe koju želi dođe što pre? A vi ste sada baš u takvom fazonu – hoćete da se pustite, da ne razmišljate, hoćete da se smejete i osećate sreću, a ne da se opterećujte kojekakvim preprekama….U prevodu, nedelja koja je dušu dala da uradite nešto što do sada nikada niste….i da se osećate dobro zbog toga. A vala – dosta su vas drugi nazivali zakopčanima, zatvorenima, tromima, statičnima po pitanjima ljubavi – e, sad ćete im pokazati onu svoju drugu stranu ! Pa neka se čude !

Posao

Za sve ono što je vezano za inostranstvo, druge gradove, ali i rad sa državnim i javnim institucijama – sada je pravi trenutak da « gurate », potencirate, da uložite sebe. Takođe, nemojte biti iznenađeni ukoliko vas kontaktira poslovni partner iz nekog od ovih segmenata sa predlogom vezanim za saradnju, nov projekat. Iako vam je sada dosta planeta « iza leđa », to nije prepreka za napredovanje i razvoj posla. Ovo će vam samo davati podstrek da više razmišljate i bolje planirate.

Novac

Brljate kada su pare u pitanju, pa ni vama samima nije jasno kako uspevate da poplaćate sve obaveze. Naplata nekog zaostalog potraživanja ili duga sada će vas baš obradovati.

Zdravlje

Onako, nije loše…..ali nije ni sjajno. Povedite malo računa o promenljivom vremenu ove nedelje, nemojte baš mnogo da se « uletite » kada je oblačenje u pitanju, da se ne prehladite….

Hrana

Ne razmišljate mnogo kada je hrana u pitanju, bitno vam je da samo utolite apetit, a ne vodite računa ni o kvalitetu ni o kaloričnoj vrednosti. Pokušajte da izbegavate brzu hranu, veće količine slatkiša, sve ono što je prezačinjeno i premasno. I vaš želudac, ali i vaša linija će vam biti zahvalni zbog toga.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter