Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Apetit, koji je u ovom periodu jako izražen, pokušajte da « obuzdate » na taj način što ćete se više okrenuti namirnicama biljnog porekla. Izbegavajte slatkiše, peciva, naročito od belog brašna, izbegavajte industrijske mesne prerađevine i previše začina u ishrani.

Ljubav

Konjukcija Venere, vaše vladarke, sa Jupiterom, koja se dešava početkom ove sedmice u polju partnerstava, definitivno će obeležiti dane koji su ispred vas. Obzirom na to da je ovaj aspekt u znaku Škorpije, koji je prilično intenzivan, morate negde da razumete da ga možete iskoristiti i za dobro i za zlo…Dobro bi bilo u smislu da u ovoj nedelji možete u odnos sa partnerom uneti mnogo više strasti, dubinskih emocija, možete se intenzivno povezati i zaista uživati u danima koji su pred vama. Zlo bi pak bilo u smislu da možete iz sebe pustiti posesivnost, ljubomoru, pokušaje da kontrolišete voljenu osobu, što će proizvesti trenutke rasprava i žestokih svađa. Slobodnima sledi poznanstvo i susret za nezaborav.

Posao

Blaga nesigurnost koju ćete osetiti početkom nedelje brzo će se raspršiti jer ćete shvatiti da su vaši potezi iz proteklog perioda rezultovali na pravi način. Bikovima slede zaista velike mogućnosti da naprave jake promene u poslovnom segmentu. Neki od vas mogu napredovati, drugi dobiti novo radno mesto, odličan poslovni projekat….ili pak otpočeti saradnju, moguće i sa strancima, koja će od samog početka biti jako isplativa. Pratite situacije oko vas i budite spremni da odreagujete na pravi način!

Novac

Novac vam u ovoj nedelji lako dolazi, ali lako I klizi iz ruku. Koliko ćete biti zadovoljni pojačanim prilivima, toliko ćete povremeno sve što zaradite “baciti u vetar” neplaniranim I nepotrebnim kupovinama.

Zdravlje

Potreba da više obratite pažnju na sebe. Snage vašeg organizma jesu pojačane u ovom periodu, ali nisu beskrajne. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter