Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 10.08.2020 - 16.08.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Generalno gledano – osećate se dobro. Baš baš dobro, skoro savršeno? Pa… nećemo preterivati, ostaćemo samo na ovome – dobro ste. I vaš partner je dobro. Doduše, retko ste mi „dobro“ zajedno, nekako ste više svako za sebe. Ali, nema tenzije, nema rasprave, nema nervoze. Funkcionišete, uklapate se. Polako se između vas dvoje pokreću teme koje ste preskakali ili o kojima ste ćutali. I to je sada dobro. Slobodni Bikovi – ima nekih zanimljivih dešavanja u ovoj sedmici. Vi ste češće u pokretu, ali češće se i odlučujete za poneki flertić, muvanje, kuckanje. Sve je to zanimljivo i jako vam prija u ovoj sedmici.

Posao

Kad biste vi znali šta je vašim nadređenima u glavi i šta će sledeće smisliti i „istovariti“ na vas – baš bi vam bilo lakše. Al, to se neće dogoditi – da znate. Moraćete i dalje da trpite da vam šefovi skaču po živcima, ali realno gledano – niko na vama to neće videti. Jer, trenutno ste pod izuzetno dobrom energijom, u poslovnim okolnostima i dešavanjima plivate kao riba u vodi i super se snalazite. Moraćete samo da budete jako prilagodljivi kada su planovi u pitanju, jer će se okolnosti menjati na dnevnoj bazi.

Novac

Trošak za kuću ili ukućane početkom nedelje će vam na kratko pobrkati finansijske planove.

Zdravlje

Trošak za kuću ili ukućane početkom nedelje će vam na kratko pobrkati finansijske planove.

Hrana

Mesec u vašem znaku početkom nedelje – Bikovi ne znaju šta je dosta ni u kakvoj vrsti uživanja, pa ni u hrani. Kad stanete na vagu krajem ovog perioda, onda ćete kukati….Krećite se više, šetajte – ali ne u onoj varijanti – prošetao sam do poslastičarnice, sad malo da odmorim uz kolač I sladoled….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.