Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vaše raspoloženje se popravlja, a partner vas prati u stopu. Vi ste u ovoj nedelji u skladu sa sobom, sa svojim osećanjima i odlukama. Imamo dve situacije kada je vaš partner u pitanju – prva je da on može biti u nekim svojim problemima i opterećenjima, pa ćete vi biti neko ko ga „izvlači“ i daje mu vetar u leđa. Druga je da je partner zaokupljen samo sobom i da mu trenutno uopšte niste na listi prioriteta. I u tom slučaju – vi ste neko ko u ovom periodu „izvlači“ odnos. Na mišiće doduše, ali šta sad….Slobodni Bikovi – aktuelne su prošlosti koje nisu na pravi način zatvorene. Ali počinju da budu aktuelni i noviteti.

Posao

Vi nećete biti osoba koja će tokom ove nedelje izazivati tenziju u poslovnom okruženju, ali ćete imati utisak da se sve to preliva preko vas. U smislu – šta god da ne ide kako treba, od vas će se očekivati da rešite i obavite. Moguće je da se u vašoj radnoj sredini sada dešava i neka reorganizacija, promene – pa ste vi opet osoba koja je dobila najodgovorniju ulogu u svemu ovome. Lepo ćete vi plivati u poslovnim vodama i biti zadovoljni onim što ostvarite. Dobijate informacije koje vam se dopadaju u vezi finansija.

Novac

Zdravlje

Moguće su slabije prehlade.

Hrana

Ove nedelje vam je apetit pojačan. Kao da ste ušli u jednu od svojih hedonističkih faza – sve volite, sve vam prija, u svakom zalogaju uživate. Ukoliko ste započeli sa nekim novim režimom ishrane ili sa dijetom – malo je verovatno da ćete ovo uspeti da održite…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter