savet za dan: 17.08.2017.

"Potisnute emocije danas mogu isplivati na svetlost dana. Budimo svesni sadašnjeg trenutka."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 14. do 20. avgusta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Mesec u vašem znaku, Venera u kvadratu sa Jupiterom – u prevodu – Bikovi ne znaju šta je dosta ni u kakvoj vrsti uživanja, pa ni u hrani. Kad stanete na vagu krajem ove nedelje, onda ćete kukati...

Ljubav

Ako ste slobodni – ni vi sami ne znate u ovim danima šta želite. Znate samo da hoćete da vam se nešto dešava na ljubavnom planu, pa „šaltate“ na sve strane. Komunicirate sa bivšim partnerima, flertujete sa onima koji su od skora u vašem životu, šaljete „opasne i fatalne“ poglede ka kolegama...i tako dalje i tako dalje. Neću ni da pričam o tome da se povremeno „rekreativno“ muvate i sa nekim ko je zauzet. U prevodu – kao mnogo toga se oko vas dešava, a u suštini – baš ono što želite nikako da se ostvari. Zauzeti pripadnici znaka moći će da funkcionišu normalno sa voljenom osobom samo ako se baš sve „kockice slože“, što se, da se razumemo – neće dogoditi. Dakle, očekuju vas dani kada ste vi ubeđeni da ste vi korektni, a partner ne....i obrnuto. Muči vas i ljubomora, muči vas i posesivnost, pa kad se još i ovo uključi u dešavanja na dnevnoj bazi... biće veselo. Da li da spomenem da ćete i vi flertovati „sa strane“?

Posao

Čas ćete biti lenji i teško će vam biti da se pokrenete, a kamoli da uradite nešto konkretno u poslovnom segmentu....a čas ćete se baciti na posao toliko da će sve prštati, pokušavajući da nadoknadite ono što ste propustili. Teško u ovim danima imate priliku da funkcionišete normalno, opušteno, nego svaki čas idete iz krajnosti u krajnost. Doduše i okolnosti su takve da vam ni malo ne olakšavaju situaciju. Ako pravite bilo kakve dogovore ili ulazite u nove poslove, bilo bi fino kad biste se malo spustili na zemlju i pokušali realnije da sagledate situaciju. Ne pravite velike i spektakularne planove, jer od toga neće biti ništa.

Novac

Neću da pričam o tome da u ovoj nedelji možete zaraditi, jer je to više nego izvesno. Pričaću o tome da ćete sve ono što zaradite potrošiti, a verovatno i preko toga. Nedelja nije dobra za rizike, jer će se malom broju vas to i isplatiti.

Zdravlje

Kao što rekoh u segmentu o hrani – preterivanje. A ko je još video dobro od toga? Vaši krvni sudovi će vam biti zahvalni ako više povedete računa o sebi. Ženski deo populacije bi baš i mogao da ode kod ginekologa i na kontrolu grudi.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni