savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ovo je period koji je odličan za dijete ili početak nekog novog režima ishrane, koji će biti baziran više na biljnim, nego na namirnicama životinjskog porekla.

Ljubav

Ako ste slobodni, u ovu sedmicu ulazite u pomalo nestabilnom I “smornom” raspoloženju. Opozicija Venere sa retrogradnim Saturnom može učiniti da žalite za nekim prošlim ljubavima ili da se osećate nesigurno I izolovano. No, bitno je da je ovo prolazan aspekt I da vas od drugog dela sedmice očekuje mnogo bolje raspoloženje, živost I jaka dešavanja na polju ljubavi. Lako ćete sklapati prijateljstva I nova poznanstva I moguće je da već oko vikenda uletite u jednu neobičnu ljubavnu priču. U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama – postoji nezadovoljstvo, naročito zbog toga što je partner više okrenut ličnim prioritetima, a manje vama. Takođe, kod njega je prisutna velika tvrdoglavost I neki egoističan pristup vašem odnosu. Sve se ovo može “ispeglati” ali samo ako budete strpljivi I opušteni.

Posao

Sam početak nedelje je pomalo naporan, najviše zbog toga što osećate pritisak od strane poslovnih saradnika ili šefova. Moguće je da ćete u ovim danima pretrpeti I neku kritiku, koju ne biste trebali da shvatate previše ozbiljno. Vrlo brzo će situacije početi da se okreću u vašu korist. Očekuju vas iznenadne mogućnosti, neke nove poslovne šanse, ili pak promene koje vam idu na ruku. Kod nekih od vas sada je aktuelno veliko angažovanje oko početka privatnih poslova, ili razrada postojećih. Ako neke stvari I situacije ne uspevate da rešite sami, ili pak niste sigurni – potražite savet ili pomoć od stručnih osoba.

Novac

Troškovi vezani za kuću ili članove porodice se povećavaju I mogu vam oduzeti jedan veliki deo postojećih priliva.

Zdravlje

Promenljiva raspoloženja, povremeno psihički “padovi”. No, sve je ovo prolaznog karaktera. U fizičkom smislu – osećate se dobro. Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju na hronične bolesti.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni