Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pomračenje Meseca u partnerskom polju govori o promeni u koju odnos sa partnerom ulazi. Kod nekih će se promene dogoditi brzo, a kod nekih – biće potrebno više vremena. Takođe, ne mora da znači da su promene samo loše – mnogi od vas će se u narednim mesecima odlučiti i za početak zajedničkog života, ulazak u brak, definisanje veze. Ukoliko ste u vezi, u ovim danima bi bilo dobro da ne izazivate sumnju i ljubomoru jedno kod drugog, jer se to lako može razbuktati u neželjenom pravcu. Ukoliko ste slobodni – aktuelne su tajne strasti, tajni zanosi ili pak maštanja i snevanja osobe koja vam je zapala za oko.

Posao

Komunikacija sa saradnicima ili klijentima će se lagano popravljati od polovine sedmice. Počeće da se rešavaju i zapetljancije iz prethodnog perioda, sve to što obavljate na dnevnoj bazi ipak će ići jednim normalnijim tokom. I dalje postoji šansa za povremene kikseve, ali one koji su brzo rešivi. Ono što se neće promeniti – i dalje će vam nad glavom visiti gomila obaveza i odgovornosti, i dalje ćete trpeti pritisak od strane nadređenih. Previše ste opušteni sa novcem, smanjite troškove.

Novac

Zdravlje

Prijalo bi vam da više vremena provodite u prirodi i opuštanju. Osetljivost sinusa, glavobolje.

Hrana

Postoje oscilacije u apetitu u ovoj sedmici. Takođe, često ćete zbog manjka vremena i žurbe preskočiti obrok ili ga zameniti grickalicama i nekim usputnim zalogajima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter