Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera, vaša vladarka prelazi u drugom delu ove sedmice u znak Vodolije, pa će se i vaša energija promeniti. Možda ćete u prvom delu ovog perioda biti mirni, ali pomalo uspavani – već kasniji dani donose potrebu za aktivnošću, više dešavanja sa emotivnim partnerom – ali i dašak tenzije. Iskoristite drugi deo nedelje da pokrenete promene u vašem odnosu – naravno, one pozitivne i lepe. Stres neka ode u drugi plan, neka poslovna nervoza ne utiče na odnos sa osobom koju volite. Slobodni Bikovi – slede vam ljubavna iznenađenja u danima vikenda. Interesantna i neočekivana dešavanja.

Posao

Najviše će vam u ovoj nedelji smetati što ćete gubiti mnogo vremena na potpuno nepotrebne stvari. Na papirološke začkoljice i zavrzlame, na nesporazume sa saradnicima i klijentima. Ukoliko radite sa vrednosnim papirima, novcem ili bitnom dokumentacijom – vodite računa, moguće su greške i propusti. No, ovo će sve biti sitne distrakcije koje neće umanjiti povoljnost ovog poslovnog perioda. U suštini, pred vama je dobra nedelja u kojoj će se otvoriti nove prilike za vas. Velika podrška od strane autoriteta.

Novac

Na žalost, troškovi će vam prilično opustošiti novčanik. No, biće i priliva pa će se ovo nekako izjednačiti.

Zdravlje

Stariji Bikovi neka obrate pažnju na pritisak. Mlađi – problemi sa grlom.

Hrana

Bikovi se ozbiljno pripremaju za slavske dane, bilo da su domaćini ili gosti. Iako jeste vreme za opuštanje, bilo bi dobro da ne preterujete sa namirnicama za koje znate da vam teško „padaju“ na stomak. Izbegavajte alkohol.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.