savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Trebaće vam jača hrana jer ste izuzetno aktivni i u pokretu tokom cele sedmice. Preporučuje vam se više mesa i svežeg povrća, a od mlečnih proizvoda – sir i kiselo mleko, koje možete lepo kombinovati sa salatama.

Ljubav

U vašim emotivnim i bračnim relacijama sve bi više – manje trebalo da bude u redu tokom ove sedmice. Ovo naravno važi, ukoliko ne vi i partner ne „uključite“ ljubomoru i posesivnost. Ako dođe do rasprava koje su zasnovane na ovim motivima, trebali bi da se potrudite da smirujete situaciju, a ne da dolivate ulje na vatru. Na taj način ćete pregurati prvu polovinu nedelje, koja bi inače mogla biti dosta napeta. Ukoliko ste slobodni – imate mnogo prilika za aktivnosti, za izlaske, za nova poznanstva. Da će vam se pružiti dosta emotivnih šansi tokom ovog perioda, to svakako stoji. Nemojte dozvoliti sebi da ostanete kod kuće i da propustite zanimljiva dešavanja koja vas zovu sa svih strana. Neke od vas strasti će uvući u nešto što bi mogli, bar trenutno, nazvati avanturama ili kombinacijama. Da li će neke od ovih priča ići u iole ozbiljnijem pravcu, to samo može pokazati vreme.

Posao

I ova sedmica Bikovima potencira na velikom broju obaveza, na jakim aktivnostima sa poslovnim partnerima i saradnicima, ali i na povremeno nestabilnom i zahtevnom odnosu sa kolegama. Neke nove poslovne mogućnosti mogu se otvoriti pred vama tokom ovog perioda, i valjalo bi da razmislite koliko pronalazite sebe u njima. Moguće je da će vam predstavljati problem da uklopite postojeće poslove sa ovima koji vam se nude. Ipak, nemojte automatski odbijati – problem u usklađivanju će biti naglašen samo jedno kratko vreme. Pregovarajte, dogovarajte se – imate puno mogućnosti u ovim danima!

Novac

Veći troškovi i obaveze koje ste zapustili izvući će vam solidnu količinu novca iz džepova tokom ovog perioda. Prilivi su korektni, ali nedovoljni da pokriju sve što je potrebno.

Zdravlje

Istina je da vam kretanje i sportske aktivnosti u ovom periodu prijaju, ali bi ipak trebali da vodite računa da se ne preforsirate, eventualno povredite.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni