Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Po nekim pitanjima ćete se osećati bolje. Možda niste rešili sve, ali je talas rasterećenja ipak prisutan kod vas. Vaša vladarka Venera je prešla u znak Blizanaca – previše je ovaj znak površan i nestalan za vašu prirodu, ali sada vam ipak donosi da sa manje tereta koračate dalje. Kao da sve počinje da dolazi na svoje mesto ili ste makar vi optimistični da u tom pravcu ide. Sa partnerom je situacija u ovoj nedelji ok, sem malo nervoze početkom sedmice. Slobodni Bikovi – kroz poslovni segment najpre ima dešavanja ali može biti neko interesantan i iz vaše okoline. Prija vam komunikacija, pa u njoj uživajte i na dalje.

Posao

Taj deo tereta koji ste skinuli može se vezivati baš za poslovni segment. Kao da je nešto što ste teško vukli duži prethodni period konačno počelo da se raspetljava i nazire mu se kraj. Ne mogu da kažem da je pred vama savršena poslovna nedelja, ali opuštenija u mnogim situacijama svakako jeste. Na kratko se možete iznervirati zbog nekih postupaka ili zahteva šefova, ali ovo se brzo rešava i dolazi na svoje mesto. Neki od vas mogu tokom ovog perioda dobiti vrlo interesantnu poslovnu ponudu ili informaciju.

Novac

Lakše i lepše ćete zarađivati, ali ćete isto tako lepo i fino i lagano i trošiti.

Zdravlje

Neke lagane šetnje baš bi vam prijale. Ne ludujte mnogo u saobraćaju.

Hrana

I kod vas počinje period velikih promena u ishrani. Neko će preći na letnji režim i uživati u neograničenim količinama voća i povrća, dok će drugi shvatiti da pod hitno moraju da uvode neke promene da bi se osećali dobro. Mlad Mesec u vašem znaku daje vam odličnu šansu baš za te promene.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.