Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 10.12.2018 - 16.12.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Na samom početku ove sedmice još uvek ste pod jakim napetim uticajima koji su u prošloj nedelji napravili pometnju u vašim partnerstvima. Moguća je još jedna iznenadna i burna rasprava u prva dva dana ove sedmice. Već nakon toga, kao da ste se oboje istrošili – strasti kreću da se smiruju i polako se dolazi do kompromisa i zajedničkog rešavanja problema. Dobri aspekti vaše vladarke sa Saturnom donose da konačno možete da odahnete i funkcionišete mirnije sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni imaće ponudu, poziv na izlazak ili flert od strane mlađe osobe u prvom delu sedmice. Takođe, u ovoj nedelji se mogu obnoviti kontakti, pa čak i veza sa osobom iz prošlosti.

Posao

Neke su vam osobe grickale živce tokom prethodne sedmice a i početkom ove kao da hoće da nastave započeto. No, vi ste sada potpuno drugačiji, odlučniji, mirniji i brzo ćete ih postaviti na njihovo mesto. Mogu vam doći poslovne ponude od saradnika sa kojima ste ranije radili, a neki od vas će biti u iskušenju i da se vrate na stari posao. U svakom slučaju, vetrovi počinju da duvaju u nekom mirnijem i stabilnijem pravcu. Neki od vas su ostvarili i kontakt sa stranim firmama i on se za sada odvija baš kako treba.

Novac

Trošak početkom sedmice koji ne možete da izbegnete. Mogući su kvarovi mašina i aparata, ali i plaćanje kazni i zaostalih računa. Ostatak nedelje može doneti novac koji čekate ili koji već neko vreme kasni.

Zdravlje

Da bi vaš organizam funkcionisao kako treba potrebno je unositi više tečnosti, naročito čajeva i toplih napitaka.

Hrana

Ne smete dozvoliti sebi da imate velike pauze između dva obroka – pogotovo što se kod nekih od vas ishrana svela samo na prepodnevni i kasno večernji obrok. Već primećujete da vam takav način funkcionisanja smeta i vreme je da uradite nešto po tom pitanju.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter