Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom baš i nije vaša najjača stavka tokom ovog perioda. I voljena osoba i vi ste čas u odličnom raspoloženju, čas preosetljivi i reagujete na svaku sitnicu. Ako vidite da po nekim pitanjima nema dogovora, pogotovo ako ste u prošlosti već pokušavali da ih rešite pa niste uspeli – savet je da se povučete iz rasprave i da ne dolivate ulje na vatru. Slobodni pripadnici ovog znaka – do kraja sedmice ćete verovatno odbiti more udvarača, ali vam jedna ili dve osobe ipak mogu privući pažnju. Za sada, biće vam zanimljivo da onako, lagano flertujete sa njima bez ikakvih posebnih planova.

Posao

Ništa se na poslu neće rešavati jednostavno i iz prvog pokušaja. Non stop će od početka sedmice izlaziti na dnevni red nove i nove komplikacije, ne toliko strašne da vas zablokiraju ali dovoljne da vam donose da morate da trčkarate na sve strane i da se nervirate. Bićete u kontaktu sa ljudima koji su ili preosetljivi pa reaguju vrlo burno na svaku sitnicu, ili pak zajedljivi, nervozni i pakosni. Možete da izađete na kraj sa svim ovim, ali će vas ove situacije prilično umarati.

Novac

Pojavljuju se mogućnosti za nove izvore prihoda. No, vi niste zadovoljni svojim finansijama.

Zdravlje

Osetljivo grlo. Blage alergijske reakcije.

Hrana

Pa ko će na jelo da misli kada u ovim danima ima toliko zanimljivih i podsticajnih momenata za vas? Pošto se od ljubavi i provoda ne živi, jel da...potrebno je s vremena na vreme ubaciti i po koji zalogaj...možete malo i da se opustite, dovoljno ste u pokretu, pa kalorije nestaju same od sebe.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.