Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Mlad Mesec u polju ljubavi, zabave, provoda i opuštencije uvodi Bikove u period kada itekako mogu napraviti ozbiljniji korak ka ljubavnom ispunjenju. Odjednom će dosta osoba biti zainteresovano da uživa u vašem društvu – naći ćete se u centru zbivanja i sigurno je da će vam jednim delom to jako prijati. Avanturice su moguće, a čak je moguće i da jedna od ovih priča polako preraste i u nešto ozbiljnije. Ukoliko čeznete za nekim iz prošlosti, od ove sedmice se otvara prostor da se i tu situacije pokrenu. Zauzeti Bikovi – možda situacija sa partnerom nije najsavršenija, ali je dosta mirna. Voljena osoba je nervoznija nego inače, ali vi uspevate da stvari držite pod kontrolom.

Posao

Imate vi dosta zamerki i na račun kolega, ali i na račun onih koji su vam pretpostavljeni. Da ste zadovoljni trenutnom situacijom i njihovim odnosom prema vama – pa baš i niste, ali ste zauzeli stav da je posao na prvom mestu i toga se i držite. U svakom slučaju, neko rasterećenje tokom ovog perioda vam sledi – ili će se na poslu sve odvijati mirnije nego inače ili vi nećete dozvoliti da vas situacije dotiču. Vaša praktičnost i posvećenost obavezama neće proći neprimećeno.

Novac

Iznenadni prilivi. Mogućnost sitnijih dobitaka u igrama na sreću.

Zdravlje

Pazite da ne pokvarite stomak. Mogućnosti alergija.

Hrana

Malo padnete, uhvati vas neko čudno raspoloženje (koje se odlično zatrpava i guši hranom), pokleknete....pa onda opet rešite da ćete biti karakter i navalite na grickanje voća i povrća, semenkica....Nije vama lako s vama u ovom periodu – treba se izboriti sa apetitima i raspoloženjima

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.