Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 17.02.2020 - 23.02.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner vas može iznenaditi svojom inicijativom, predlozima, postupcima. I ova iznenađenja ne bi trebala da budu loša, naprotiv. Bilo bi divno da se prepustite dešavanjima i uživate zajednički. No, neki od vas kao da to ne mogu da urade u potpunosti. Nešto vas koči – da li vam nije dovoljno truda od strane voljene osobe, da li imate neke svoje nedoumice, strahove, tajne….Niko to ne zna sa sigurnošću. Sem vas. Slobodni Bikovi sada imaju lepu šansu da uđu u emotivnu priču. Možda je priča čudna, možda su čudne okolnosti ili taj potencijalni partner, ali to ne znači da nećete uživati u onome što se dešava.

Posao

Prilično intenzivna dešavanja u poslovnom segmentu tokom ove sedmice. Za neke od vas otvoriće se mogućnost poslovnog putovanja, dok će drugi imati pozitivne pomake u poslovnim partnerstvima ili dobiti neočekivane poslovne prilike ili pogodnosti. I vi ćete imati svoje faze nestrpljivosti u nekim momentima, ali ćete umeti da nervozu preokrenete u pozitivan impuls. Hladna glava vam je sada potrebna, pogotovo što ćete povremeno dobijati informacije koje nisu proverene.

Novac

Prilivi su redovni, ali se vaši troškovi povećavaju.

Zdravlje

Manji problemi sa probavom. Takođe – moguće tegobe sa žlezdama i hormonima.

Hrana

Brzu hranu, pekarske proizvode, grickalice i slatkiše bi trebalo minimalizovati uvek, ne samo u ovoj sedmici. No, sada je zaista potrebno da malo „prikočite“ sa ovim namirnicama. Vašem organizmu i probavi prijaće povrće i voće, riba i meso u manjim količinama.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.