Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Konjunkcija Venere i Urana u vašem znaku najviše će odgovarati „mladima i ludima“ ili onima koji se tako osećaju. Jer, ovo je aspekt koji pokazuje želju za eksperimentisanjem u ljubavi, koji donosi „blic“ zaljubljivanja, avanturistički duh ili pak instant simpatije sa osobama koje su drugačije, čudne, neobične. Sad, znate kako kažu – Uran brzo donese, još brže odnese….vodite se time. Ovo ne znači da ne treba da uživate i da se prepustite malim ljubavnim ludorijama….pa makar one i kratko trajale. Zauzeti – situacija između vas i partnera je dobra, uglavnom. Umete da se dogovorite i razumete, to je najbitnije.

Posao

Mars aktivira vaše polje koje se vezuje za komunikaciju, dogovore, kontakte, papirološka pitanja i informacije, način razmišljanja, funkcionisanja. Definitivno će vas ubrzati u narednom periodu, više vas aktivirati i pokrenuti. Nekima od vas se u ovom periodu može ponuditi i prilika za promenu – iako će na prvi pogled delovati kao grom iz vedra neba – ipak je ovo nešto što ste vi kroz vreme koje je iza vas zaslužili. Po pitanjima finansija situacija je i dalje šarena, ali postoje naznake laganog oporavka.

Novac

Zdravlje

Pojačana nervoza, problemi sa spavanjem i sa grlom.

Hrana

Pojačajte proteine I biljna vlakna, a malo prikočite kad su ugljeni hidrati u pitanju, mada se mora priznati da će vam ovaj zadatak u nedelji koja je pred nama biti prekomplikovan.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter