Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Potrebno je da budete umereniji, ali je problem u tome što vi u ovom periodu ne hajete mnogo za bilo kakva ograničavanja I sputavanja, pa čak ni kada je ishrana u pitanju. Stoji mogućnost za poneko kilce viška, ali I za opterećenost želuca I probleme sa varenjem.

Ljubav

Mars, vladar polja emotivnih partnerstava, prešao je u znak Škorpije I dobio na snazi, što govori da će Bikovi u vezama I brakovima u narednom periodu dobijati I ono najbolje, ali I ono najgore od voljene osobe. Što se najboljeg tiče – tu slobodno ubrojite pojačanu strast, ali I dublje I intenzivnije emocije. Što se pak tiče onog najgoreg dela – partner može postati previše ljubomoran ili pak pokušavati da kontroliše svaki aspekt vašeg života. Slobodnim Bikovima se sprema jedna burna I neobična sedmica. Opet ćete imati miks starog I novog, samo dosta naglašeniji, a slobodno računajte da ćete naleteti na osobe koje “sto godina niste videli ni čuli”. S druge strane – jedna nova osoba vas može opčiniti.

Posao

Kolegijalni segment će biti nešto uzburkan tokom ove sedmice, ali uz malo dobre volje I puno kompromisa, verovatno ćete uspeti da održite korektne odnose sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi. Takođe, početkom nedelje stoji vam neka forma raskoraka po pitanju obaveza – potrudite se da one koje su vam najbitnije regulišete I završite što pre. Bikovima se tokom ovog perioda otvaraju mogućnosti za dogovore I projekte, I one nove I one koje su već pokrenuli u prethodnom periodu.

Novac

Novac vam stiže sa po kojim danom kašnjenja, ali ipak stiže. I vama stoji mogućnost naplate dugovanja I potraživanja iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Pored upozorenja vezanog za ishranu, koje je I ove sedmice aktuelno, stariji Bikovi bi trebali da unose više tečnosti, da bi poboljšali rad bubrega.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter