Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Iako ne podnosiš i izbegavaš da si sama, u poslednje vreme kao da ne možeš da izbegneš samocu. Zato se osecaš slabom i nezašticenom. Uživaj u energiji koju ceš ubrzo ponovo osecati i koja ce u tebi buditi potrebu za kontaktom sa osobom u znaku Blizanaca. Žene Blizanci u dužim vezama ceka harmonican period, i svi ce primetiti da su se prolepšale.

Posao

Nailazite na jak otpor kada su neki poslovi u pitanju. Ako imate problema sa dokumentacijom, poželjno je da ih sredite tokom ove nedelje. Nije sve tako crno, ali vi kao da ste se na pocetku nedelje zablokirali i ni makac. Uglavnom cete se na polju posla vrteti u jedan zacarani krug tokom ove nedelje novembra. Pazite da ne stvorite još dublje probleme u nekim buducim danima.

Novac

Vaša finansijska situacija ce biti prosecna tokom ove nedelje.

Zdravlje

Problemi sa grlom, sinusima i visokom temperaturom.,

Hrana

Izbegavajte grickalice. One su za vas pogubne. Pokušajte da potrošite višak energije koja ce vam se javljati tokom ove nedelje. Bavljenjem nekim omiljenim sportom je uvek dobro rešenje.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.