Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

I dalje postoje povremeni napeti momenti sa emotivnim ili bračnim partnerom, pa bi bilo dobro da ne potencirate na temama i pitanjima za koja znate da su bolna tačka u vašem odnosu. No, ovi trenuci se mogu prevazići, pogotovo što vas ove nedelje očekuju i neka zaista lepa dešavanja sa voljenom osobom. Više se okrenite uživanju i finim i strasnim momentima sa osobom do koje vam je stalo. Oni koji su slobodni – neko iz vaše prošlosti može se pojaviti i na kratko vas dovesti u fazu preispitivanja i razmišljanja. Iako postoji određena bolećivost kod vas, negde ste svesni da je za vas bolje da nastavite dalje i konačno stavite tačku. Postoje oko vas nove osobe koje čekaju da se otvorite….

Posao

Bićete u ovoj sedmici povremeno u baš zahtevnim situacijama, kao i u kontaktu sa ljudima koji vam donose presiju i opterećenje. Svakodnevno funkcionisanje je skopčano sa mnogo prepreka, ali ako ništa drugo – sada ste u takvom periodu da sa svim ovim možete izaći na kraj. Dovoljna je upornost, trud i to da ne dozvolite da vas izbace iz takta. U ovoj nedelji mogući su kontakti sa bivšim poslodavcima ili saradnicima – saslušajte šta imaju da vam ponude…

Novac

Dopunske poslovne aktivnosti mogu vam doneti solidnu zaradu ove sedmice.

Zdravlje

Stariji Blizanci će biti osetljivi na vremenske prilike koje mogu pokrenuti kod vas i hronične tegobe. Mlađi – potrebno vam je više kretanja.

Hrana

Više će vam odgovarati manji, a češći obroci jer ste još uvek u periodu sporijeg metabolizma i nešto otežanog varenja. Lagani obroci sastavljeni od ribe, piletine, ćuretine – u kombinaciji sa svežim ili grilovanim povrćem su trenutno najbolji izbor za vas.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter