Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 16.07.2018 - 22.07.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vaša lutanja sa prijateljima, posvećivanje previše vremena drugim ljudima, a ne partneru – drugoj strani zaista bodu oči. Možda nema nikakvog razloga za sumnju (mada kod pojedinih Blizanaca i nije sve baš toliko „čisto“), ali ona se javlja pa javlja, a samim tim javljaju se i opaske ili reakcije voljene osobe koje vama baš i ne odgovaraju. Mirom, strpljenjem i kompromisom sve će se dati rešiti lako – samo je potrebno da se nešto više potrudite. Što se slobodnih tiče – otvorene su vam neke aferice, neka neobavezna „druženja“ ili eventualno kontakt sa bivšim partnerima. Ukoliko imate simpatiju, malo je verovatno da se bilo šta može konkretnije dogoditi. Samo povremena komunikacija i to je to....

Posao

Vaš vladar tokom ove nedelje već značajnije usporava, pripremajući se za svoj retrogradni hod. Neki od vas se upravo sada pripremaju za odmor, a oni koji ostanu na poslu imaće manje volje i elana nego inače. Po pitanju dogovora sada treba biti više uključen, skoncentrisan jer su moguće pogrešne procene. Takođe, obratite pažnju na sve ono što se vezuje za papirologiju i dokumentaciju, jer mogu početi da vam se potkradaju greške. Nedelja će biti mirna, ali će zahtevati od vas uključenost i preciznost.

Novac

Prilično stabilna finansijska situacija, pogotovo ako imate i neki dodatan izvor prihoda. Dugovanja vas opterećuju, ali rešavajte ih jedno po jedno.

Zdravlje

Više odmora i opuštanja će činiti da se dobro osećate. Ukoliko ste pripadnik starije generacije – obratite pažnju na krvne sudove.

Hrana

Sveže, zeleno povrće kao i voće možete uzimati u neograničenim količinama. Mesne prerađevine skinite sa dnevnog reda, a pored mesa možete češće konzumirati i ribu. Slatkiše biste mogli baš i da preskočite, ali povremeno sebe možete počastiti sladoledom...

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter