Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Potrebno vam je neuporedivo više I pažnje I razumevanja I prisustva od voljene osobe nego što dobijate u ovom trenutku. Doduše, možda I vi snosite jedan deo krivice za ovo, jer se ne otvarate I ne pokazujete jasno šta vam je potrebno. Ukoliko možete, probajte da budete otvoreniji. Ako ne možete – makar nemojte stvarati tenziju time što ćete se povući I uvređeno ućutati ili prekinuti svaku komunikaciju. Slobodni pripadnici ovog znaka konačno ulaze u period kada su spremni da ostave prošlost iza sebe. Jedna ljubavna šansa otvara se pred vama tokom ove sedmice I vi biste trebali da zakoračite u nju jer će vam doneti živost I dobro raspoloženje. Nemojte samo da previše razmišljate da je ne biste propustili…

Posao

Ulazak Venere u vaše polje karijere I pozicije sredinom sedmice otvara pred vama nove poslovne šanse, donosi dobre vesti I najavljuje preokrete u poslovnom segmentu. Neke neočekivane prilike, ali I priznanja mogu se pokrenuti baš sada. Sa druge strane – sa nekim poslovnim saradnicima I partnerima nemate dobru komunikaciju I skloni ste I vi ali I oni da mnogo toga prećutkujete ili gurate pod tepih. Moguće su pogrešne informacije, nesporazumi I nerazumevanje.

Novac

Pokušajte da redukujete troškove I da više pažnje posvetite neizmirenim obavezama. Za ovo drugo ćete itekako imati priliku jer će prilivi novca biti pojačani.

Zdravlje

U ovoj sedmici ćete biti dosta umorni I isceđeni I tek ćete za vikend osetiti da se oporavljate I da vam se energija vraća.

Hrana

Iako ste svesni da radite protiv sebe kada je ishrana u pitanju, I u ovoj nedelji ste skloni istom ponašanju I ne osećate poseban podsticaj da nešto korenito promenite. Potrebna vam je lagana ishrana sa puno svežeg povrća I voća, a vi I jedno I drugo izbegavate u širokom luku….

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.