Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ušećerili ste se i nabacili najlepši i najslađi osmeh na lice – i spremate se da se voljenoj osobi ponovo podvučete pod kožu pošto ste itekako svesni da u prethodnom periodu baš i nije bilo mnogo bajnih, sjajnih i opuštenih momenata između vas dvoje. Sve ono lepo i slatko što ste prećutali – sada možete da kažete. Poznajući vas – sigurna sam da će ove taktike uroditi plodom. Oni koji su slobodni – ovo jeste za vas vreme provoda, opuštencije i mnogobrojnih izlazaka i kontakata sa suprotnim polom. Baš ste se nameračili na jednu osobu koja vam je mnogo slatka i simpatična, baš po vašoj meri. Zaista ćete se truditi da je osvojite i mislim da ona ne može ostati ravnodušna.

Posao

Jedna prilično korektna nedelja je pred vama. Još uvek će povremeno biti prisutna nervoza i problemi sa kolegama, ali sada mnogo lakše sa time izlazite na kraj. Polako pripremate teren da otvorite nove poslovne priče, pa će u ovoj sedmici biti preliminarnih dogovora –čisto da znate da li i drugi razmišljaju isto kao i vi. Dobijate obećanje podrške od osoba koje su vam bitne i to vam je trenutno najvažnije. Nedelja je dobra za kreativnost i rešavanje situacija koje su do sada bile zatvorene za vas.

Novac

Novac od samostalnog ili dodatnog poslovnog angažmana.

Zdravlje

Stariji Blizanci neka provere holesterol i šećer.

Hrana

Znate – kolači, slatkiši, voćkica, pa ni energetske pločice – zaista se ne računaju u obrok. Prema tome, nemojte da zavaravate glad ovim usputnim zalogajima, već pronađite dovoljno vremena da sebi pripremite i organizujete dobar i zdrav obrok.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.