Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 01.06.2020 - 07.06.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko pravite problem u svojim emotivnim relacijama – na prvom mestu ga pravite sebi, pa tek onda partneru i odnosu. E sad kakav problem – ma ko bi to znao. Možete biti previše opušteni, možete svesno ili nesvesno praviti voljenu osobu ljubomornom, možete tripovati da vaše drago biće radi ko zna šta i ko zna sa kim….naći ćete vi već neki razlog ukoliko se potrudite. Da li može doći do svađe? Može. Problem je što može doći i do prekida, trajnog ili manje trajnog–zar je zaista važno–u svakom slučaju ćete se nervirati. Slobodni – sedite gde ste i ne radite ništa konkretno. Za svaki slučaj. Flertujte, to je dovoljno.

Posao

Ne muljajte ništa vezano za posao. Takođe, ne zanosite se nekim grandioznim šemama za zaradu. Obećanja – računajte da će vam tri posto biti ispoštovana, ostalo će pojesti mrak. Ukoliko imate velike poslovne planove, preispitajte ih i pokušajte da sve svedete na razumnu meru – i svoja očekivanja i način na koji ćete to uraditi. Pripremite se da se sve menja na dnevnoj bazi. Ne držite se čvrsto svojih zamisli već budite spremni da ih korigujete u hodu. I naravno – pokušajte da se što manje nervirate.

Novac

Prilivi su sada dosta stabilni. Ne ljuljajte ovu stabilnost povećanjem troškova.

Zdravlje

Sitne povrede, sitne reumatske tegobe, sitne alergije, ne baš sitni problemi sa stomakom.

Hrana

I vi morate da se uvedete u red u ovom segmentu i da prestanete da se ponašate opušteno prema sebi. Možete preterati sa nekim namirnicama, naročito u drugom delu sedmice – što može izazvati probleme i sa varenjem ali i sa pritiskom i krvnim sudovima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.