Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 - 20.10.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Možda ste pomalo mračni i ćutljiviji nego inače, ali ste definitivno izašli iz komplikovanih raspoloženja i situacija koje su bile prisutne tokom prethodne nedelje. No, još uvek ste pomalo poljuljani i potrebno vam je da se vratite u normalu. Ne povlačite se u sebe već pokušajte da se, zarad dobrog odnosa sa voljenom osobom, više otvorite i budete više „prisutni“ prilikom zajedničkih momenata i aktivnosti. Biće to sve kako treba, samo je potrebno malo vremena....Slobodni Blizanci – nečija pojačana inicijativa vas istovremeno i zbunjuje ali vam izuzetno i prija. Itekako je moguće da se neko preko poslovnog segmenta aktivirao prema vama i sve jače počinje da vam pokazuje svoju zainteresovanost.

Posao

Taman ste pomislili da ste završili sa periodom koji je donosio tenziju, užurbanost i kratke rokove u poslovnom segmentu, kad eto ti čuda....Idemo ispočetka – još jedan krug obaveza koje se moraju završiti koliko odmah a svi kao da su se pogubili – samo prave greške u radu i dodatno usporavaju situaciju. Udahnite fino, duboko – i prionite na svoje obaveze. Ne obraćajte pažnju na ono što kolege rade, jer ako se budete bavili njihovim poslovima (a pogotovo njihovim greškama), ništa nećete završiti na vreme.

Novac

Troškovi „vrše napad“ na vas tokom ove sedmice.....a i vi im u tome „pomažete“.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmom, bolovi u rukama i ramenom pojasu.

Hrana

Potrebna vam je jača hrana i redovni obroci. Ovo prvo ćete lakše, ali ovo drugo već može predstavljati problem. Pokušajte da se organizujete bolje i pronađete više vremena za sebe. Ne pravite grešku time što ćete jesti u kasnim večernjim satima.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.