Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nešto što kreće kao prolazno poznanstvo, možda i neobavezna avantura…pokazuje tendenciju da vas « poklopi » emocijama i da se vrlo brzo istinski zagrejete. Ukoliko započinjete neki odnos tokom ove sedmice, više je nego izvesno da će on biti pod velom tajnovitosti, skrivanja….Ako pak tajno simpatišete neku osobu, postoji velika verovatnoća da vaša zainteresovanost izađe na svetlost dana. Ukoliko ne spadate ni u jednu od ovih kategorija, onda mogu samo da vam preporučim da što češće budete u pokretu, jer imate odlične predispozicije za upoznavanje novih osoba. Oni koji su u vezama ili braku imaju stabilan odnos ove sedmice. Moguće su samo manje « frke » oko novca….

Posao

Iz svakog problema, nejasnoće ili rasprave možete lako da isplivate tokom ovog perioda. Uspećete da povučete pravi potez ili kažete prave reči. Jedino odnos sa kolegama pokazuje značajniju nestabilnost, pa ne biste trebali da se uplićete u dokazivanja I isterivanje pravde. Takođe, saradnja sa inostranstvom može trpeti povremeno zastoje, a mogli biste imati I problema sa bilo kakvom dokumentacijom koja se vezuje za ovaj tip partnerstava. Proveravajte povremeno sebe, moguće su greške.

Novac

Po pitanju finansija i dalje ste u nestabilnoj poziciji. Ne zadužujte se dodatno, ne pozajmljujte i ne uzimajte kredite – ova nedelja nije pogodna za takve stvari.

Zdravlje

Nestabilno i promenljivo vreme neće vam odgovarati, a posebno bi stariji Blizanci mogli osetiti zdravstvene tegobe zbog toga.

Hrana

Tranzit vašeg vladara Merkura kroz znak Raka doneće uživanje u porodičnim okupljanjima, odlasku na ručak kod mame ili bake, ali će probuditi i vašu potrebu za nekim starim jelima….onima koja imaju mirise i ukuse detinjstva…

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter