Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 06.11.2021 - 12.12.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Šareno. U nekim danima i momentima ispunjeno lepom energijom, pozitivom i mnogobrojnim dešavanjima sa partnerom. U drugim – nerazumevanje, ne čujete jedno drugo, sumnje – oboje mislite da ste u pravu a da druga osoba nešto mulja i izvrće istinu. No, ovi drugi momenti su kratkotrajni – relativno lako se dolazi do rešenja i smirivanja situacije. I onda se opet vraćamo onim lepim trenucima. Slobodni Blizanci – uživate u pozitivnoj i podsticajnoj energiji koju jedna osoba budi u vama. Prija vam i smatrate da ste pronašli nekog sa kim želite da produbljujete komunikaciju i stvorite neki odnos.

Posao

I u poslu vas čekaju neke slične situacije kao i u emotivnom segmentu. Malo super saradnji i korektnih poslovnih odnosa, malo nerazumevanja i igranja gluvih telefona. No, sve u rok službe – ništa od situacija koje se postave pred vas u ovim danima nije nerešivo. Možda će biti nervirajuće u početku, ali krajnji rezultat je povoljan po vas. Ukoliko ste u nekim dužim pregovorima – oni sada mogu biti okončani i na vaše i na zadovoljstvo druge strane. Finansije – više priliva, ali i troškovi mogu biti pojačani.

Novac

Zdravlje

Pritisak i cirkulacija kod starijih Blizanaca. Mlađi – prehlade.

Hrana

Od samog početka nedelje vaši će se apetiti otvoriti – no, ovo je glad na nervnoj bazi I baš iz tog razloga trebali biste sebe da pokušate da ograničite I uvedete u red. Ako ništa drugo – to će biti moguće od vikenda. Više konzumirajte ribu, supe, čorbe.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter