Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 12.02.2018 - 18.02.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ni ova sedmica nije baš lagana onima u emotivnim vezama i brakovima. Vi kao da ne želite ili ne možete da sagledate situaciju sa partnerove tačke gledišta, i nije ni čudo što nikako između vas dvoje da se stvori potrebna ravnoteža da biste mogli da funkcionišete normalno. To ne znači da između vas nema emocija, one nisu sporne uopšte, ali kada je komunikacija u pitanju, kao da govorite potpuno različitim jezicima. No, ako je za utehu, ovakva vam situacija stoji još ove sedmice, od naredne ulazite u jednu mirniju fazu. Kod slobodnih – jednoj osobi se zaista dopadate i ona polako „plete mrežu“ oko vas. Nekima od vas stoji mogućnost ulaska u burnu avanturu sa osobom koja ne živi u vašem gradu.

Posao

Ova nedelja aktivira sve ono što je vezano za inostranstvo, i to u velikoj meri. Mogući su preokreti, iznenadne poslovne ponude, ali i prekidi saradnji i neočekivani problemi. Prosto – budite spremni na sve. Generalno gledano – nedelja važnih informacija i dogovora. Možete saznati nešto što vam je vrlo bitno za dalje funkcionisanje na postojećem radnom mestu. Tranzit Venere kroz polje karijere otvara Blizancima velike šanse da napreduju, ali i da ostvare jake kontakte sa autoritetima, čak i šefovima.

Novac

Na neke finansijske obaveze ili račune ste u potpunosti zaboravili, a oni tokom ovog perioda dolaze na dnevni red. Prilivi novca nisu loši, ali ova sedmica ne može vam doneti stabilnost.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju, naročito na dužim putovanjima. Kod mlađih Blizanaca moguće su sportske povrede, naročito donjeg dela nogu.

Hrana

Nepravilna i neadekvatna ishrana svakako se može tokom ove sedmice odraziti na vaše zdravlje. Izbegavajte brzu hranu i bilo kakav vid neumerenosti, kome ste još uvek jako skloni. Potrebne su vam sveže namirnice – uglavnom povrće, voće, i meso u manjim količinama.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter