Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vaš vladar Merkur je još tokom ove nedelje retrogradan, u fazi usporavanja – pa tu i tamo poneki sitan zastoj može da bude vezan za vaš emotivni život, ali ovo su sve prolazna i ne značajna dešavanja. Partner ume da se na pravi način postavi prema vama i da vam pruži pažnju i podršku – a i vi umete da na isti način uzvratite. Dakle, na sitna saplitanja ne obraćajte pažnju, bitno je da je suština odnosa kako treba. Slobodni Blizanci – vaš društveni život i aktivnost se popravljaju. Iako prošlost još uvek ima glavnu reč, od ove nedelje se pojavljuje i mogućnost za „nove učesnike“ u vašem ljubavnom saobraćaju.

Posao

Postojaće i dalje vaša usporenost, nemogućnost da dovoljno brzo odreagujete na neke situacije, postojaće i po koja greškica i kašnjenja. Moraćete da rešavate mnogo toga i verovatno ćete dosta vremena trošiti na dogovore i na papirološka pitanja. Ali opet – suviše je toga sada na vašoj strani da bi vam ovo donelo iole trajniju ili veću problematiku. Šta više – mogu tokom ove nedelje doći i neke prijatne informacije do vas, najave napredovanja ili poboljšanja u finansijskom delu.

Novac

Zdravlje

Prehlade i nešto slabiji imunitet.

Hrana

Po pitanju apetita ići ćete u ovoj nedelji iz krajnosti u krajnost – čas gladni kao vuk, čas mrljavite po tanjiru i preskačete obroke. Uzimajte više tečnosti i ne jedite s nogu – preskačite brzu hranu, grickalice i slatkiše. To pravi obroci nisu.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter