savet za dan: 17.08.2017.

"Potisnute emocije danas mogu isplivati na svetlost dana. Budimo svesni sadašnjeg trenutka."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 14. do 20. avgusta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Veći problemi sa varenjem i stomačnim delom donose Blizancima potrebu da vrlo vode računa o namirnicama koje unose u ovoj nedelji. Laki, a češći obroci, a slatkiše i masti životinjskog porekla smanjite na najmanju moguću meru.

Ljubav

Ako ste slobodni, uglavnom se to neko poznato društvo u ovoj nedelji mota oko vas. Družite se sa prijateljima, povremeno upoznate nekog novog, ali u suštini – nikakvih spektakularnih pomaka na ljubavnom planu nema. Doduše, povremeno (ili malo češće) vam misli odu ka jednoj osobi koja je sada udaljena od vas, ali tu trenutno ne možete ništa posebno uraditi, osim da sačekate njen povratak. Za dalje ćemo videti....Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove će nedelje biti manjih rasprava, povremenih napetosti, ali ništa od ovoga neće uticati u većoj meri na vaš odnos. Ako ste u braku – „kačićete“ se oko novca i oko dece....ukoliko ste u emotivnoj vezi, verovatno će neka ljubomora doći na dnevni red. U suštini, ni vi ni vaše voljeno biće nećete zaista ozbiljno shvatiti ove vaše napete momente. U prevodu – sada rasprava, već u sledećem trenutku funkcionišete kao da ništa nije bilo.

Posao

Iako će početkom nedelje izgledati da ulazite u dane koji će doneti velike promene, kada sve saberete i oduzmete na kraju shvatićete da ste sve uradili nekako na pola i da je gro vaših planova ostalo nerealizovano. U suštini,ova nedelja i nije pogodna za neke gromovite početke, a budite sigurni da će vam male, svakodnevne problematične okolnosti non stop unositi distrakciju i vraćati vas korak unazad. E, tako vam je to kada em vladar vašeg znaka ide retrogradno, em vam ono što se dešava oko vas ne ide na ruku. U suštini, radite ono što je u vašoj moći i budite zadovoljni čak i sitnim pomacima.

Novac

Venera u polju novca u kvadratu je sa Jupiterom i jako je malo verovatno da vaše finansijske konstrukcije sada mogu uspeti, jer niste realni i previše očekujete.

Zdravlje

Mogli biste vi lepo da ove nedelje odete na godišnji odmor. Ako već ništa ne možete uraditi kako valja, onda se bar ljudski odmorite i napunite baterije.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni