Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 22.10.2018 - 28.10.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Iako će nervoza i dalje biti prisutna u vašim emotivnim relacijama, naročito u prvoj polovini nedelje, postoji odlična šansa da se nakon toga uđe u mirniju fazu. Kao da ćete doći do konačnog razrešenja nekih situacija koje su do sada u vaš odnos unosile nemir i rasterećeniji nastavljate dalje. Takođe, u ovoj će sedmici biti više nekih zabavnih i opuštenih momenata između vas. Što se tiče slobodnih Blizanaca, vama preko polja posla ili eventualno preko društvenih mreža sledi vrlo značajno poznanstvo koje će u vama probuditi strasti za koje niste znali ni da postoje. Kontakt retrogradne Venere sa Suncem i sekstil sa Saturnom nekima će vratiti i bivšu ljubav – vreme je da se vaša priča ponovo pokrene.

Posao

Nekih problema u poslovnom segmentu može biti, naročito u danima oko punog Meseca, sredinom sedmice. Nagli preokreti, nerviranje, konfuzne situacije i dešavanja. Zadržite svoj mir i ne dozvolite da vas ovo izbaci iz takta, jer će se najverovatnije sve srediti u vašu korist. Vaše će obaveze tokom ovog perioda biti pojačane, ali vam zato sledi i završetak i konačna realizacija onoga što ste pokrenuli već neko izvesno vreme unazad. Nekima od vas stoji vrlo ozbiljna i privlačna nova poslovna ponuda.

Novac

Ovaj je period dobar po pitanju prihoda, ali moraćete da imate par većih troškova. Kontrolišite ono što možete, a ono što ne možete – platite, šta da se radi....

Zdravlje

I dalje ste u periodu promenljivog i ne toliko stabilnog zdravlja, zato je potrebno što više raditi na očuvanju imuniteta.

Hrana

Da biste popravili imunitet i osećali se bolje, pored više sna i odricanja od nekih loših navika, trebali biste da i svoju ishranu dovedete u red. Neka vam doručak bude najhranljiviji obrok tokom dana, a u svoju ishranu uvedite više ribe i svežeg povrća.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter