Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 21.05.2018 - 27.05.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Opozicija Merkura (vaš vladar) sa Jupiterom (vladar polja partnerstava) tokom ove sedmice, potenciraće na tome da i vi i partner preterujete u nekim svojim zahtevima i ponašanjima, očekujući da se druga strana prilagodi vama. Takođe, ukoliko bilo šta krijete jedno od drugog, ovaj period može doneti neugodne momente i pojačano nepoverenje. Ukoliko ste slobodni, opozicija Venere i Saturna može vas ubaciti u priču sa osobom sa kojom imate prilično solidnu razliku u godinama. Ulazak Sunca u vaš znak i dobar aspekt sa Marsom svakako će vas aktivirati u „potrazi“ za onim pravim/onom pravom, ali će učiniti i da se osećate dobro u druženjima, izlascima, zabavi. Mogućnosti stoje i preko društvenih mreža.

Posao

Ukoliko vaš posao zahteva puno kretanja i puno razgovora – očekujte da ćete tokom ove nedelje ostvariti više nego dobre rezultate. Ako radite sa strancima, neke prilike vam se mogu otvoriti preko noći, a neki od vas bi sad mogli da povuku i konkretnije poteze u smeru odlaska van zemlje. Mogućnosti za češća poslovna putovanja. Nešto lošiji odnos sa saradnicima, najpre zbog nerazumevanja, ali i zbog kratkih rokova za završetak obaveza. Oko važnih odluka – ne odlučujte sami tokom ove sedmice!

Novac

Ove nedelje možete vratiti jedno veće dugovanje koje vam već dosta vremena stoji nad glavom, ali ćete zato ostati praznog novčanika....Nema veze, bitno je da ste skinuli problem sa vrata....

Zdravlje

Problemi sa grlom, plućima. Vodite računa da ne konzumirate previše hladne napitke. Moguće su i urinarne infekcije.

Hrana

Pojedini Blizanci mogli bi imati problem sa viškom vode u organizmu ili sa naticanjem stomaka. Konzumirajte češće čaj od peršuna ili đumbira, smanjite unos soli, a mogli biste da se okrenete laganijoj hrani, baziranoj na povrću i svežem voću.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter