savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ulazak vašeg vladara u znak Device tokom ove sedmice skreće pažnju Blizancima da svoju ishranu više okreću u pravcu voća, povrća, žitarica, koštunjavih plodova. Obroci moraju biti zdravi I izbalansirani.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, što se više budete bližili kraju nedelje, više će se povećavati I vaše raspoloženje, ali I mogućnosti za emotivna dešavanja. Venera u vašem polju ličnosti polako izlazi iz opozicije sa Saturnom, koji vas je zakočio na ljubavnom planu, I ulazi u sekstil sa Uranom. Neke će se emotivne prilike otvoriti preko noći, a najveće mogućnosti su preko prijatelja, izalazaka, društvenih mreža. Ljubavi I strasti će se buditi lako, a koliko će sve ovo što se bude dešavalo biti trajnog karaktera, to ćemo tek videti. Bitno je da je vama dobro I da uživate u svemu. U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama početkom nedelje može doći do ljubomorisanja, dominacije ili pritiska od strane voljene osobe. Doduše, za nešto od ovoga ćete jednim delom biti i sami krivi, jer ste u ovom periodu skloni flertovanju….Neki od vas će čak imati priliku i da se upuste u neobavezan, tajni odnos.

Posao

Naglašeno polje komunikacije, kontakata I dogovora, koje je dodatno obogaćeno tek “rođenim”, mladim Mesecom – donosi Blizancima velike mogućnosti da budu vrlo aktivni, ali I da ostvare dobre rezultate I otvore neke nove poslovne prilike za sebe. Možete doduše tokom ove nedelje biti povremeno opominjani od strane šefova ili poslovnih partnera zbog nekih sitnih grešaka ili zbog neorganizovanosti. Ipak, ništa od ovoga neće drastičnije uticati na generalno, vrlo dobru poslovnu energiju koju ovaj period za vas donosi. Neki od vas će dobiti i ponudu za promenu radnog mesta ili dugo čekano zaposlenje.

Novac

Finansijski segment je jako dobro postavljen tokom ovog perioda. Doduše, još uvek stoji vaša pojačana sklonost ka trošenju, ali ćete uspeti donekle da je izbalansirate I smirite.

Zdravlje

Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka, kod vas se mogu aktivirati neke lakše hronične tegobe. Mlađi Blizanci se osećaju više nego dobro.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni