Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Bilo da ste zauzeti ili slobodni – osećaćete kako se ponovo vraćate sebi, kako se vaša energija diže, širi, kako optimizam preuzima kormilo kod vas. Odnos sa voljenom osobom će biti korektan – ok, biće tu par trenutaka kada se nećete razumeti baš najbolje, par momenata kada ćete se „potkačiti“ ali generalno gledano – ovih par varnica neće uticati loše na vaš odnos. Gledajte ipak da do polovine nedelje izbegavate bilo šta što može uneti tenziju u vaš odnos. Slobodni Blizanci – koristite ove dane da se družite, da budete u pokretu i aktivni. Bivši vas cimaju, a i vi mislite na neke od njih….

Posao

Mars će vas i u ovoj nedelji „bosti“ iz polja karijere – neki ljudi će vam donositi nervozu, neki neće znati gde udaraju a očekivaće čuda od vas, sa nekima ćete se teško dogovarati jer ni sami ne znaju šta hoće. Gledajte da se ispetljate kako znate i umete od ovakvih, da vam ne troše energiju i živce za džabe. Tamo od utorka, srede – smanjiće se i problemi koji su eskalirali u prethodnoj nedelji, neke stvari će doći u normalu i postaće rutinske. Plivaćete ipak vi lepo u poslovnim vodama, snalazićete se bez veće muke.

Novac

Zdravlje

Povrede, bolovi u ramenom pojasu i u rukama. Nešto slabiji imunitet.

Hrana

Probajte da previše kaloričnu hranu zamenite voćem, povrćem, mlečnim proizvodima, ribom. Izbegavajte slatkiše i grickalice između obroka.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter