Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Jako je bitno da vaš partner i vi imate kvalitetnu komunikaciju u ovoj sedmici. Bolje je reći pa čak i posvađati se nego prećutati. Nikakve tajne, skrivanja niti laži – čak ni one „bele“ nisu dobrodošle u ovim danima. U odnosima u kojima je napetost krenula još tokom protekle nedelje i punog Meseca u vašem znaku – može biti smirenja, ali mora biti obostranog truda da bi se do toga došlo. Slobodni Blizanci – Venera koja vlada vašim poljem ljubavi ušetala je u znak koji vam je srodan – Vodoliju – donoseći vam dobru energiju, želju za zabavom ali i mnogobrojne lepe i zanimljive ljubavne prilike.

Posao

Imaćete osećaj da samo vrtite šuplje priče i tapkate u mestu. Vaš trud i energija su ogromni, ali su rezultati upitni – bar vi ih trenutno ne vidite. Mali je problem i u tome što će vas zaokupiti neke situacije koje vam, realno gledano – nisu uopšte važne, ali će nadređeni zahtevati da se njima bavite. To će vam oduzimati dragoceno vreme za ono što vam je zaista bitno. I onda ulazimo u začarani krug žurbe i kašnjenja, slabije koncentracije i samim tim – mogućnosti da ispravljate svoje i tuđe greške.

Novac

Ove nedelje ste u „široko“ fazonu. Nema veze što će vam to isprazniti novčanik.

Zdravlje

Problemi sa grlom, ušima, plućima. Manje infekcije i prehlade. Stariji – tegobe sa žučnom kesom.

Hrana

Blizancima je ovo lepa nedelja za opuštenost u odličnom društvu, uz dobar zalogaj i naravno – uz malo (ili malo više) pića da zagreje dušu i stomak. Koliko god sve ovo bilo fino, ipak je vaš stomak nešto osetljiviji ovih dana i gledajte da ga ne opteretite mnogo.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.