savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

I kod Blizanaca je prisutan u ovom periodu veći gubitak energije, koji ćete morati da nadoknađujete kvalitetnom ishranom. Potrebna vam je „konkretna“ hrana – meso, riba – po mogućstvu morska, dosta svežeg povrća i voće u umerenim količinama.

Ljubav

Bliskost između vas i emotivnog ili bračog partnera naglašenija je tokom ove nedelje. No, to ne znači automatski da će vaš odnos funkcionisati savršeno. Povremeno ćete imati ipak problem da se uklopite, najviše iz razloga što ćete oboje pokušavati da se postavite kao osoba koja treba da upravlja odnosom. Nesuglasice ne rešavajte raspravama, bar sada imate mogućnosti da lepom rečju, nežnošću i većim pokazivanjem pažnje i ljubavi sve prevaziđete na neuporedivo lakši način. Usamljeni Blizanci još uvek nisu u onom svom najboljem izdanju, ali se vidi da polako počinjete da izlazite iz statičnog perioda po pitanju emocija. Očekuje vas ove sedmice neuporedivo više kontakata sa suprotnim polom, flertovi i jedna življa i podsticajnija atmosfera. Već za vikend otvara vam se prva, prava ljubavna šansa.

Posao

Razdražljivost i napetost zbog velike količine poslova koje morate završiti u kratkom roku pratiće vas većim delom ove sedmice. Odnosi sa kolegama će biti blago zategnuti i trebali bi da vodite računa da ne potencirate na problemima, već da pokušavate da se ukllopite, kako znate i umete. No, ovo ne znači da ne možete ostvariti neke kvalitetne saradnje i čak pokrenuti nove poslovne aktivnosti. Budite sigurni da će i nove ponude doći do vas u ovom periodu, samo je pitanje koliko ćete imati vremena i mogućnosti da im posvetite svoju punu pažnju. Ionako ćete imati dosta slabu organizaciju i fokusiranost na posao.

Novac

Sve vezano za segment finansija vas priličo opterećuje. Imate utisak da vam se uvek i poslednji dinar izvuče iz džepa i ode na troškove i obaveze, dok oko priliva morate svojski da se potrudite.

Zdravlje

Postoje mogućnosti za padove imuniteta, naročito kod starijih Blizanaca. Podložni ste stresu i morate se truditi da nađete dovoljno vremena za obnavljanje snaga svog organizma.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni