Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Naročito u prvom delu sedmice, možete imati problema sa želucem I varenjem. Ono što bih vam preporučila jeste da dan ne započnete kafom, već doručkom I da vam on bude I najobilniji I najhranljiviji obrok tokom dana.

Ljubav

Osoba koja vam je simpatična I privlačna počinje da pokazuje neuporedivo više zainteresovanosti za vas I jasno vam je da je spremna da vaše poznanstvo preraste I u nešto više. Ovo je nedelja u kojoj možete započeti emotivnu vezu, ali I nedelja u kojoj se možete jako dobro provesti I zabaviti, a I upoznati gomilu novih osoba. Sad, vi birajte šta vam je milije....Što se zauzetih Blizanaca tiče, možda je bolje da u ovom periodu prepustite da partner vodi vašu vezu, jer će to uraditi neuporedivo bolje od vas, bar kada su ozbiljne stvari u pitanju. Vi budite zaduženi za dobru zabavu, smeh I opuštenost. Isplanirajte zajednička dešavanja, iznenadite voljenu osobu nekim izlaskom, provodom ili pak – kratkim putovanjem.

Posao

Početak sedmice je malo problematičan I prožet nekim konfuznim situacijama I dešavanjima. Moguće je da je I broj obaveza povećan, pa baš iz tog razloga – potrudite se da u brzini ne napravite neku grešku, što je sada itekako moguće. Kada prevaziđete ovaj nezgodan početak, ostatak nedelje vam donosi zaista dobru atmosferu na poslu I kvalitetne odnose sa poslovnim saradnicima. Neki od vas će u ovom periodu dobiti I ponudu koja se ne odbija, a koja može biti vezana za novi posao, projekat ili saradnju.

Novac

Ove nedelje možete da zaradite onako, vrlo fino… ali računajte da ćete morati da poplaćate neke troškove koji se vezuju za kuću ili nekog od članova porodice.

Zdravlje

Stomačni deo je osetljiv, a neki od vas mogu dobiti I stomačni virus. Nekima od vas mogu se aktivirati I problemi sa crevima, naročito debelim crevom.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter