Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Od ove nedelje bi lagano sve trebalo da se popravlja i poboljšava u partnerskim odnosima. Vi imate i volje i živaca da uklopite i posao i obaveze i voljenu osobu – kako to uspevate, samo vi znate. Jeste da vas posao umara i dalje, ali to se sada ne odražava na vas u većoj meri. Potencijalni problemi mogu postojati samo kod onih Blizanaca i njihovih partnera koji nešto kriju jedno od drugog. Slobodni Blizanci – Merkur je u vašem znaku da vam da pokret, reč i misao. Venera je tu da svaku reč i potez ulepša a da ulepša i vas. Da vam da jedan fini i slatki „premaz“ na koji će se lepiti zainteresovani. A biće ih.

Posao

Komplikacija i nervoze u poslovnom segmentu će biti i njih ne možete da izbegnete. Ono što je izuzetno pozitivno jeste da vam mozak sada radi sto na sat, da imate izuzetno naglašenu sposobnost dogovora i pregovora i da umete na pravi način „pogurati“ sagovornika i situaciju u pravcu koji vama odgovara. Samim tim – sve što izađe na dnevni red kao problem ili razlog za stres – uspešno ćete privesti kraju. Podržavaju vas drugi, podržavaju vas situacije, podržavate vi sami sebe. Sve ide u dobrom pravcu.

Novac

Iako ćete privlačiti više novca – troškovi za kuću i ukućane dobar deo priliva će pojesti.

Zdravlje

Moguće su povrede u brzini, kao i osetljivost respiratornog trakta.

Hrana

Nemojte da jedete na nervnoj bazi I kao da vas neko juri. Pokušajte da uživate u hrani a ne da samo brzinski trpate zalogaje u sebe, kao lopatom. Više bi vam odgovarala hrana koja je kuvana, barena ili grilovana. Izbegavajte mesne proizvode, naročito one kupljene na kioscima brze hrane.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.