Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 10.12.2018 - 16.12.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Početkom sedmice može doći do prilično burne rasprave oko neke gluposti oko koje ste imali čarke već mnogo puta do sada. No, ovo je kratkotrajna bura koja će se brzo preokrenuti u normalniju komunikaciju i više prilagođavanja jedno drugom. Vi ćete ući u fazu u kojoj ćete, mada ne baš oduševljeno, ipak krenuti da popuštate voljenoj osobi. Slobodni Blizanci mogu preko interneta ili kruga prijatelja ponovo uspostaviti kontakt sa nekim koga odavno nisu ni čuli ni videli. Ne mora ovo automatski biti bivši partner, već i poznanik koji je ostavio traga u vašem srcu i mislima. Generalno gledano, ovo je vrlo korektan period za nove emotivne početke i tokom ove sedmice ih može i biti.

Posao

Izbegavajte početkom ovog perioda bilo kakve rasprave sa saradnicima, i ne dozvolite da vas situacije ubace u negativna i izbrzana raspoloženja. Ne možete ništa posebno pokvariti, da se razumemo – ali se možete nervirati bez preke potrebe. Vama u suštini ide jedan stabilan i normalan period u kojem vam distrakciju samo mogu donositi saradnici koji ne znaju šta hoće i koji su puni nekih negativnih energija. Neke bitne poslove, projekte ili obaveze uspešno ćete privesti kraju tokom ove sedmice.

Novac

Stabilnija finansijska situacija vam sleduje tokom ove sedmice. Imaćete neki manji trošak početkom nedelje koji će vam samo na kratko isprazniti novčanik. No, prilivi su dobri, čak kod nekih I pojačani.

Zdravlje

Sklonost prehladama I virozama, naročito starijim Blizancima I onima čiji je imunitet značajnije smanjen. Unosite više tečnosti.

Hrana

Ili obroci pripremljeni na brzinu, ili klopanje « s nogu » - to je ono što vas svakako očekuje tokom ove sedmice. Neki od vas i dalje ne mogu da se na pravi način ustale, uobroče – idete iz krajnosti u krajnost i uzalud pokušavate da napravite neke pozitivne promene.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter