Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Mars izlazi iz vašeg znaka, a polje podsvesti, tajni i strahova odjednom je puno planeta. Blizanci u većoj meri postaju opterećeni u više sektora što će se svakako odraziti i na ponašanje i funkcionisanje u odnosu sa voljenom osobom. Nemojte se vraćati unazad po nekim pitanjima, jer je malo verovatno da rešenje sada možete pronaći. Takođe – imaćete malu emotivnu krizu jer se može pojaviti osoba na koju ćete u trenutku odreagovati. Slobodni Blizanci – bivši partner vam se jako mota po mislima. Da li ćete nešto uraditi ili ne, to je već vaša stvar. Otvorene su vam i šanse za burnu, verovatno tajnu avanturu.

Posao

Suočavate se sa nekim situacijama koje vam nisu prijatne – sa sopstvenim greškama, pogrešnim potezima, nemogućnošću da ispravite nešto što ste zabrljali, administrativno papirološkim problemima, čak i nelojalnom konkurencijom a u sve to se može upetljati i problem sa troškovima i nestabilnim finansijama. Ova sedmica jeste pomalo naporna za vas i postojaće situacije kojima ćete morati da posvetite svoju punu pažnju da biste ih uspešno pregurali i rešili. Zabrinutost zbog promena.

Novac

Koliko god da se u ovoj nedelji novca slije u vaš novčanik, biće vam malo.

Zdravlje

Nesanica, problemi sa grlom, mogućnost sitnijih povreda.

Hrana

Trudite se da obroci budu raznovrsni, i da sve veće grupe namirnica budu zastupljene, ali ipak prednost dajte povrću u svežoj formi i kroz salate. Mleko i mlečne proizvode smanjite, a pojačajte unos „zdravih“ žitarica, najbolje kroz doručak.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.