Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Neko vas jako privlači, hemija koju osećate je neverovatna i lako joj se možete prepustiti. Trenutno vas ne interesuje u kom pravcu bi ovaj odnos išao i da li ima budućnost – strasti su prejake da biste imali želju da se opterećujete razmišljanjima. Vrlo aktivan društveni život, nova poznanstva preko izlazaka ali i preko interneta. Zauzeti Blizanci – obaveze vas polako preplavljuju i vi ćete od ove nedelje imati sve manje vremena koje možete posvetiti emotivnom partneru. Pokušajte da ovo ne utiče na vaš odnos – pronađite u svakom danu trenutak u kojem ćete dragom biću moći da pružite i pokažete pažnju. Sitne razmirice će se u ovom periodu uglavnom voditi oko svakodnevnih problema i situacija.

Posao

Dosta poslovnih obaveza i novih prilika, naročito onima koji se bave privatnim biznisom. Pred vama se otvaraju i nove mogućnosti i poslovne šanse – nešto čemu ste se nadali ali ste mislili da ćete još na to morati da čekate. Ulazak vašeg vladara Merkura u znak Device donosi vam bolju organizaciju i veću efikasnost na poslu, ali i sklonost da prihvatate dodatne obaveze iako ste i postojećim u priličnoj meri zatrpani. I pored toga – imate odlične ideje kako da unapredite svoje poslovanje.

Novac

Prilivi od dodatnih poslova. Troškovi za kuću ili članove porodice još uvek su dosta prisutni.

Zdravlje

Uglavnom sitnija, prolazna zdravstvena problematika.

Hrana

Od zamerki na vaš način ishrane u ovom periodu, morala bih posebno da izdvojim to što ste skloni da jedete u kasnim večernjim satima i to ne male obroke....Da, možete se izgovarati nemanjem vremena, ali negde i sami znate da vam ovo samo može doneti probleme sa probavom.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.