Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U polju tajni u ovoj će nedelji Venera i Uran zaplesati uzbudljivi tango – i moguće je da neki od vas, bilo da ste zauzeti ili slobodni – neće biti imuni na taktove ove opijajuće muzike i poziva na poljubac i strast. No – budite svesni da je ovo priča koja će se malo verovatno pretvoriti u nešto ozbiljnije. Dok traje, traje – ali svakako će biti uzbudljiva. Slobodni Blizanci mogu takođe početi da se interesuju za osobu koja je starija od njih, ali koja im jako prija. Što se tiče zauzetih (ako izuzmemo taj potencijal za tajna vrludanja) – odnos sa partnerom je dosta dobar tokom ove nedelje. Ima povezanosti, dešavanja, dobre energije.

Posao

Mars je izašao iz vašeg polja ličnosti i preselio se u polje koje se vezuje za lične vrednosti i zarade. U narednih skoro dva meseca ovo će biti sektor u koji ćete ulagati najviše energije (ali koji će vam isto tako trošiti i najviše živaca). U ovom je periodu poslovna situacija dosta korektna. Prilično ste dobro organizovani i pored mnoštva vanrednih, sitnih obaveza koje se pojavljuju na dnevnoj bazi. Komunikacija sa saradnicima je dobra i uglavnom se odvija bez veće problematike. Finansije – vrlo korektno.

Novac

Zdravlje

Blaga osetljivost respiratornih puteva, ali i stomačnog dela.

Hrana

Apetit ovih dana zavisi od vaših raspoloženja – što znači da će biti prilično promenljiv. Ili ćete biti bez apetita ili ćete zbog pojačane nervoze samo gledati šta možete da smažete.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter